Medvede a ich výskyt pre priebežnú informáciu
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Mapa výskytu medveďov vám poskytne lepší prehľad o tom, v ktorej časti Slovenska bol v roku 2023 hlásený výskyt medveďa v blízkosti ľudí najčastejšie, vrátane detailnejších informácii o danej udalosti. Mapa má len informačný charakter, upozorňuje web www.sprejnamedveda.sk.

Mapa od portálu www.sprejnamedveda.sk

 Na mape sú miesta, kde výskyt medveďa hlásili obce a upozorňovali občanov na ich pohyb, nemusia na nej byť zahrnuté všetky udalosti a hlásenia.Nájdete na nej udalosti od roku 2023, kedy vznikla táto stránka, autori stránky na nej nezobrazujú všetky historické udalosti a rovnako na nej nemusia byť zahrnuté všetky miesta, kde upozorňovali na pohyb medveďa. 
Aktuálne informácie môžete priebežne hľadať na webovej adrese v časti aktuality.

Červenou farbou sú zaznamenané miesta na Slovensku, kde došlo k útoku medveďa na človeka.

Že by rada od Žilinku smerovala (aj) k Matovičovi?
Kam sa to až tá naša spoločnosť dostala? Urážky, nevraživosť či dehonestovanie, sa stali bežnými a každodennými prostriedkami na vyjadrenie názoru a dosiahnutie cieľa. Píše na sociálnej sieti Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka. "Predmetom... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik