Za posledné tri roky sa k moci dostali nevzdelaní a arogantní ľudia
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Za posledné tri roky sa k moci dostali nevzdelaní a arogantní ľudia, ktorým nebolo nič sväté. Tvorcovia ústavy a ďalších právnym noriem si v čase, keď ich tvorili, nevedeli predstaviť zneužívanie moci takýmto primitívnym a brutálnym spôsobom, akého sme boli svedkami posledné tri roky. Píše na sociálnej sieti Robert Kaliňák.

"Niektoré legislatívne ustanovenia skrátka rátali s istou úrovňou politickej kultúry."

Zákon sa čoskoro vráti

"Je evidentné, že majú obrovský strach, keďže vedia, čo napáchali. Ale z našej strany nijaký revanšizmus nebude, bude len zákon, ktorý platí aj dnes. Ak niekto porušil zákon, bude niesť dôsledky – niekto disciplinárne, niekto trestnoprávne a niekoho čaká len verejné pohŕdanie.

Takže jediné, čo môžeme sľúbiť, je to, že bude platiť zákon."

Ako je to s tou "trafenou husou"?
Prezidentka Zuzana Čaputová odmieta tvrdenia, že by dopredu vedela, či dala súhlas s akoukoľvek policajnou akciou. Označila to za klamstvo lídra Smeru-SD Roberta Fica, podľa ktorého sa prezidentka podieľa na snahe o likvidáciu opozície. Fico... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme