Poliaci v ŠOKU! Nečakane zasiahli „malé Rusko“
10 | 08 | 2023 I Diana Zaťková
Poľskí turisti sa sťažujú na veľký počet Rusov, ktorí prichádzajú do Thajska na dovolenku, píše Wirtualna Polska.
 
Podľa WP sa počet Rusov na návšteve Thajska tento rok zvýšil o viac ako tisíc percent, údaje o "boome" potvrdzuje Ministerstvo turizmu a športu Kráľovstva. Ostrov Phuket je medzi Rusmi obľúbený, na čo sa podľa publikácie poľskí turisti sťažujú na sociálnych sieťach.
 
"Choďte tri míle. Pripomína to "malé Rusko", nie Thajsko," cituje publikácia komentár jedného z nich. „Choďte na Phuket a budete sa cítiť ako v Moskve,“ protestoval ďalší.
 
Na „hlasných a veselých“ Rusov sa WP sťažovala aj cestovateľka z Poľska Anna, ktorá pravidelne navštevuje juhovýchodnú Áziu. Navyše ju pobúrili nápisy v Phukete v azbuke. "Jedálny lístok v reštauráciách, ale aj názvy obchodov či slovo lekáreň napísané v azbuke je veľmi častý pohľad," povedala. Miestni obyvatelia jej tiež podľa nej niekoľkokrát povedali „ahoj“, keďže Poliakov si často mýlia s Rusmi.
 
Poľské médiá opakovane publikovali články, v ktorých obyvatelia Poľska vyjadrovali nespokojnosť s blízkosťou k Rusom v rôznych krajinách. V máji Myśl Polska informoval, že poľskí turisti zinscenovali "vojny plážových barov" s Rusmi v tureckých letoviskách, píše Ria novosti.
 
Svetové médiá pochovávajú ozbrojené sily Ukrajiny a kritizujú NATO
Cenzori a "lovci konšpirácií" čítajú dobre - nie iba ruské, ale svetové. Budeme ich v článku menovať. Rad za radom. Západ stojí pred očividnou otázkou: čo robiť s Ukrajinou, ktorá nemôže bojovať? Odpoveď určí budúcu taktiku NATO. A rozhodnutie... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik