K afére Tódovej a Záleskej sa VYJADRIL konečne aj HLAS! Očakávame od Denníka N TOTO…
10 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Očakávam, že Denník N otvorene pomenuje problém s roky ututlávaným vzťahom elitnej sudkyne Záleskej, ktorá rozhoduje o osude politikov a mienkotvornej novinárky Tódovej, ktorá roky disponuje exkluzívnymi informáciami vo veciach, v ktorých Záleská rozhoduje a publikuje o tom články!  Vjadril sa konečne až po troch dňoch k afére Tódovej a Záleskej predstaviteľ Hlasu-SD.

Ku kauze Tódová – Záleská zaujal stanovisko hlasák Matúš Šutaj Eštok, ktorý však najprv skritizoval Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Daniela Lipšica. Ten si znovu pripísal prehru, keď médiá tento týždeň priniesli správu, že bolo zrušené ďalšie stíhanie exministra vnútra Roberta Kaliňáka.

“Podľa špeciálnej prokuratúry postupovala generálna prokuratúra neštandardne, keď o paragrafe 363 v Kaliňákovom prípade rozhodla na základe fotokópie spisu (úradne osvedčenej), získanej od Najvyššieho súdu SR a nie od špeciálnej prokuratúry," píše Šutaj Eštok na sociálnej sieti.

No vzápätí upozorňuje, že keďže generálna prokuratúra spisom nedisponovala, postupovala správne, že si vyžiadala jeho kópiu od Najvyššieho súdu SR.  "Špeciálna prokuratúra hovorí o neštandardnom postupe, ale mňa zaujíma či postup bol zákonný alebo nezákonný,” prízvukuje hlasák.

AKTUALIZOVANÉ Kaliňákovi ZRUŠILI OBVINENIE z korupcie
Exministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi zrušili obvinenie v kauze doplácania platu exprezidentovi finančnej správy Imreczemu, informuje portál RTVS. Exministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi zrušili obvinenie pre podplácanie v korupčnom prípade... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Dodal, že Lipšicov Úrad špeciálnej prokuratúry skrátka nevie prehryznúť fakt, že generálna prokuratúra získala podklad pre svoje rozhodnutie a špeciálna prokuratúra jej v tom nevedela zabrániť ako v prípade obvineného Pčolinského. "Vtedy ÚŠP spisom disponovala, ale spis generálnej prokuratúre neposkytla, pretože sa na súd ponáhľala s obžalobou ( ktorú súd nakoniec aj tak odmietol)," vysvetľuje politik.

Lipšic, zdroj: FB/M.Š. Eštok

“Som zvedavý, kedy Denník N konečne prestane vykresľovať špeciálnu prokuratúru ako garanta spravodlivosti," pustil sa Eštok do liberálneho denníka.

"Zároveň očakávam, že otvorene pomenuje problém s roky ututlávaným vzťahom elitnej sudkyne Záleskej, ktorá rozhoduje o osude politikov a mienkotvornej novinárky Tódovej, ktorá roky disponuje exkluzívnymi informáciami vo veciach, v ktorých Záleská rozhoduje a publikuje o tom články,” uzavrel svoj status Eštok.

MEGAŠKANDÁL! Na rade je Žilinka: Uprace túto justičnú a novinársku MAFIU?
Slovenskom otriasa poriadny megaškandál! ČO ROBILA NOVINÁRKA TÓDOVÁ SO SUDKYŇOU ZÁLESKOU V JEDNEJ IZBE V TATRÁCH? Túto otázku kladie podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Mimoriadne závažné odhalenie páru – tendenčnej novinárky... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik