VšZP sa dohodla s Nemocnicou Bory
08 | 08 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) a bratislavská Nemocnica Bory sa dohodli na zazmluvnení komplexnej zdravotnej starostlivosti. Od utorka tak poistencom preplatí hospitalizácie aj operácie. VšZP avizovala, že k zazmluvneniu urgentného príjmu pristúpi automaticky po splnení podmienok nemocnicou. TASR o tom informovali z VšZP.

 "Od začiatku augusta majú poistenci VšZP v Nemocnici Bory k dispozícii plný rozsah zdravotnej starostlivosti vo všetkých ambulanciách a to vrátane stacionárov a operačných výkonov, ktoré sú poskytované v jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Postupné zazmluvňovanie zdravotnej starostlivosti bolo včera (7. 8.) ukončené, a to podpísaním dodatku o zazmluvnení ústavnej zdravotnej starostlivosti, ktorú môžu poistenci VšZP využívať od 8. augusta," priblížila manažérka oddelenia komunikácie poisťovne Eva Peterová.

Súkromné zdravotné poisťovne Dôvera a Union zazmluvnili plný rozsah zdravotnej starostlivosti vrátane ústavnej ešte v marci.

Hlohovec: Hvezdáreň pozýva na nočné pozorovanie Perzeíd
Na záver týždňa pripravila Hvezdáreň a planetárium M. R. Štefánika v Hlohovci pre verejnosť nočné pozorovanie Perzeíd. Jeden z najkrajších meteorických rojov si budú môcť záujemcovia v prípade priaznivého počasia pozrieť v piatok (11. 8.) a sobotu... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik