NAJSILNEJŠÍ DÁTUM SA BLÍŽI! 8.8. Prečo tento deň bude veľkým zlomovým bodom?
07 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Pozrite sa, čo nám prináša séria 8-8! Prečo tento deň bude veľkým zlomovým bodom?

V tento deň je do našich bytostí dodávaná vysokofrekvenčná energia, ktorá nám umožňuje prebudiť náš skutočný potenciál, liečiť naše srdcia a šíriť duchovnú múdrosť. Energia portálu Levia brána je mocná a slúži na oslavu znovuzrodenia a návratu našej duchovnej energie, píše portál electropiknik.cz.

Portál Levia brána je aktivovaný východom hviezdy Sírius, deje sa tak od konca júla do polovice augusta, avšak dôležitosť numerologickej sekvencie 8-8 a dosiahnutie polovice Slnka v túto dobu (vrchol leo energy) dosiahol 8.8. deň, kedy oslavujeme portál.

Sírius je považovaný za naše duchovné Slnko, takže východ a návrat Síria bol starými archeológmi videný ako znovuzrodenie našej duchovnej energie a duchovnej energie planét.

Kedysi boli ľudia naladení na hviezdu Sírius a verili, že je to brána do neba a domov bytostí s vyššími vibráciami. Verili, že energia Síria nesie vysoko pokročilú múdrosť, ktorú môžeme využiť kedykoľvek je Sírius na oblohe silný.

Slnko a Sírius, foto: Pixabay

Zatiaľ čo Slnko je zodpovedné za vyžarovanie života do našich fyzických tiel, Sírius je zodpovedný za vyžarovanie života do našich duchovných tiel.

Numerologická postupnosť 8-8 naznačuje, že sa treba pripraviť na pozitívne udalosti. Symbolizuje rovnováhu a vnútornú stabilitu. V numerológii predstavuje nekonečno a aktiváciu DNA, ktorá nám umožňuje vziať si túto energiu zo Síria a nasmerovať ju do jadra našej bytosti. Môžeme tiež odomknúť a posilniť pamäť našich buniek, čo nám umožní vniesť do nášho bytia viac liečenia, mieru a lásky.

Číslo 8 tiež predstavuje nekonečno - nekonečnú dušu a nekonečnú cestu. Portál Levia brána aktivuje srdcovú čakru. Staré zranenia srdca sa môžu vyliečiť. Môžeme sa cítiť oslobodení od akéhokoľvek smútku, ktorý ťaží naše srdce.

Aktivuje tiež čakru tretieho oka. Môžeme sa cítiť viac intuitívni, alebo sa naučiť niečo nového o tom, ako sa k nám naša intuícia prihovára.

Banáš s vnúčikom: A UŽ SME VŠETCI! (FOTO)
A už sme všetci - moje skúsenosti s vnúčikom. Napísal na úvod svojho statusu na sociálnej sieti spisovateľ Jozef Banáš. A hneď sa pustil do spomínania, aké to bolo, keď bol ešte čerstvým otcom. A aké je to teraz. Jednou z vecí, ktorých mi je v... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok