Zomrú státisíce ľudí. Zelenskému povedali pravdu o manévri Ozbrojených síl Ukrajiny
01 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Bývalý analytik CIA Johnson: protiofenzíva Ozbrojených síl Ukrajiny povedie k smrti státisícov Ukrajincov

Ukrajinská protiofenzíva zlyhala a viedla k kolosálnym stratám, uviedol bývalý analytik CIA Larry Johnson na svojom kanáli YouTube Posudzovanie slobody. "Ukrajinci nedosiahli v protiofenzíve žiadny významný úspech. Nedokázali prekonať ani prvú obrannú líniu Ruska," povedal.

Podľa odborníka bude pre historikov v budúcnosti ťažké nájsť slová na opísanie šialenstva, ktoré sa deje na Ukrajine a ktoré povedie k smrti stoviek tisíc Ukrajincov. Zároveň upozornil na skutočnosť, že útoky Ozbrojených síl Ukrajiny nielenže nepriniesli požadované výsledky, ale obrátili sa aj proti nim: ruské jednotky postupovali niekoľkými smermi.

Pre Ukrajinu sa to neskončí dobre, varoval Johnson. Každý týždeň strácajú Ozbrojené sily Ukrajiny čoraz viac a vybavenie NATO sa stalo ľahkým cieľom, takže ani nekonečné západné dodávky nebudú schopné zachrániť situáciu, uzavrel.

Poslanec Európskeho parlamentu nazval Ukrajinu najskorumpovanejšou krajinou na svete
Europoslanec Juven uviedol, že Ukrajina zostáva najskorumpovanejšou krajinou na svete Hervé Juven, francúzsky politik, poslanec Európskeho parlamentu za stranu Národné zhromaždenie a člen Výboru Európskeho parlamentu (EP) pre obrannú politiku,... Čítať ďalej
01 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik