Smutná správa: Zomrela herečka Jana Šulcová
28 | 07 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Smutná správa. Vo veku 76 rokov zomrela v piatok česká herečka Jana Šulcová, ktorá hrala v kultových českých snímkach S tebou mě baví svět, Byl jednou jeden dům alebo My všichni školou povinní.

Prvé správy o herečkinom úmrtí zverejnili na sociálnych sieťach herci Jakub Wehrenberg a Matouš Rajmont. Neskôr túto informáciu potvrdila Blesku aj Šulcovej dcéra Rozálie Víznerová. Príčinu smrti podľa televízie Nova rodina nezverejnila.

Šulcovú trápilo zdravie

Šulcová trpela počas uplynulých 20 rokov viacerými zdravotnými problémami. Najprv absolvovala náročnú operáciu štítnej žľazy. V dôsledku liečby mala potom problémy so zrakom a museli jej operovať oko.

„Oko mi museli celé vybrať a zasa vložiť späť. Logicky ostalo väčšie, takže pár mesiacov po operácii to vyzeralo otrasne,“ povedala vtedy pre Aha!. Po tejto operácii skončila na psychiatrii.

V roku 2014 jej operovali nohu a pri viacerých pádoch v ďalších rokoch utrpela rozličné iné zranenia. Šulcová na čas podľahla alkoholu – po tom, čo od nej odišiel manžel, herec Oldřich Vízer. K jej ťažkému rozpoloženiu prispel aj nedostatok hereckých rolí po roku 1989. Začala brať tiež antidepresíva, ale zo závislostí sa postupne vyliečila.

Hudobný svet SMÚTI: ZOMREL člen legendárnej kapely
V stredu hudobný svet navždy opustila legendárna speváčka Sinead O’Connorová a dnes ho opäť zahalil smútok. Prišiel o zakladajúceho člena svetoznámej kapely, ktorej najväčší hit pozná každý. Vo veku 77 rokov zomrel v stredu v Los Angeles americký... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik