Diletanti! Odkazuje Tibor Gašpar (FOTO)
25 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

DILETANTI, odkazuje na sociálnej sieti bývalý prezident Policajného zboru SR, Tibor Gašpar, člen strany SMER - SSD.

"Najprv Matovičovci, na čele s Naďom a Hegerom, darovali komplet celú protivzdušnú obranu Slovenska Zelenskému. Oklamali celý národ, že dostaneme lepšiu. Dnes môžeme na našu obranu, akurát tak hádzať kamene do vzduchu," myslí si Gašpar.

"No a potom Naď a Čaputová, odovzdali obranu nášho vzdušného priestoru krajine, ktorej premiér práve vyhlásil, že Slovensko je „odtrhnutým územím," vysvetľuje Gašpar.

"Aj toto je výsledkom toho, že nám tu viac ako tri roky vládnu diletanti bez vzťahu k Slovensku," myslí si Gašpar.

Tibor Gašpar reaguje na výrok maďarského premiéra Viktora Orbána, ktorý v Rumunsku povedal, že Slovensko je odtrhnutým územím Maďarska.

FOTO: Facebook: Tibor Gašpar

Na túto informáciu reagovali aj politici zo Slovenska, naprieč takmer celého politického spektra.

Napríklad Richard Sulík

Výroky maďarského premiéra Viktora Orbána spochybňujú suverenitu Slovenska, je to neprijateľné. Vyhlásil to líder SaS Richard Sulík v reakcii na vyjadrenie Orbána o Slovensku ako o "odtrhnutom území". SaS považuje za správne, že si rezort diplomacie predvolal maďarského veľvyslanca.

Viac v článku:

Výroky Viktora Orbána sú neprijateľné pre Richarda Sulíka
Výroky maďarského premiéra Viktora Orbána spochybňujú suverenitu Slovenska, je to neprijateľné. Vyhlásil to líder SaS Richard Sulík v reakcii na vyjadrenie Orbána o Slovensku ako o "odtrhnutom území". SaS považuje za správne, že si rezort... Čítať ďalej
25 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Napríklad Andrej Stančík

"Dámy a páni, toto je neprípustné v Európe 21. storočia!" Andrej Stančík reaguje na Viktora Orbána, Maďari píšu o fóbii

Viac v článku:

"Dámy a páni, toto je neprípustné v Európe 21. storočia!" Andrej Stančík reaguje na Viktora Orbána, Maďari píšu o fóbii
Orbán nebol, nie je a nebude priateľ Slovenska, myslí si Andrej Stančik, člen strany Demokrati, ktorý opustil hnutie OĽaNO, Igora Matoviča. Jeho vyjadrenie cituje maďarský portál Ma7.sk a titulok znie: "Opať dostali Slováci fóbiu?" Stančík vo... Čítať ďalej
25 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik