Bez servítky na titulke: „Odhalil špínu, Čaputová to kryje.“
21 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

České parlamentnilisty.cz úplne "natvrdo". "Bývalý slovenský premiér a predseda strany Smer-SD Robert Fico na tlačovej konferencii opísal, prečo vo funkcii po dvoch mesiacoch končí slovenský minister vnútra Ivan Šimko. "Musel skončiť, pretože začal odhaľovať špinu, ktorú Čaputová kryje," zdôvodnil odchod člena úradníckej vlády.

Robert Fico sľúbil, že po voľbách budú konkrétni ľudia čeliť zodpovednosti za zneužitie moci a štátu.. Strana Smer-SD má podľa najnovších prieskumu najväčšie šance vyhrať septembrové parlamentné voľby.

Parlamentnilisty.cz bez cenzúry

„Málokto by na Slovensku uveril , že Matovičovi zločinci z NAKY (Národná kriminálna agentúra) dnes riadia Čaputovú i premiéra Ódora. ... Odvolanie ministra vnútra Šimka, ktorý podľa vlastných slov skončil, pretože nepočúval svojich podriadených, je dôkaz nad dôkazmi, že aktuálne žijeme na vrchole rozvratu právneho štátu s osobným podpisom prezidentky Čaputovej,“ uviedol Fico na svojom facebooku, čo cituje nami spomínaný český web.

Vysvetlenie českému čitateľovi 

Šimko sa podľa Fica dopustil toho, že "začal odhaľovať špinu, ktorú prezidentka Zuzana Čaputová kryje". „Pán Šimko začal niečo vidieť a začal niečo chápať. Len idiot nepochopí, ako sa obvinený Ďurka, jeden z vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry stane vysokým šéfom policajnej inšpekcie, ktorá ho stíha a vyšetruje. To len idiot nevidí!“ uviedol Fico na tlačovej koferencii strany Smer-SD.

A nielen to

Podľa českého mediálneho titulu Robert Fico na tlačovej konferencii "zverejnil prepis whatsappovej komunikácie medzi bývalým ministrom vnútra Mikulcom a policajným prezidentom Lučianskym, ktoré ukazujú, že Mikulec dával úlohy svojim podriadeným, v tomto prípade prezidentovi policajného zboru". „To vtedy nevidelio, ale teraz? Keď Šimko hovorí o svinstvách a dochádza na to, čo za zverstva pácha NAKA, tak je okamžite treba ho odvolať,“ dodal slovenský expremiér, ktorý detaily káuz a rolu Čaputovej podrobne podľa webu parlamentnilisty.cz rozobral.

Nech niekto vysvetlí, čo za hry sa tu teraz hrajú
Samosprávy sa v minulosti vždy správali zodpovedne, štát má teraz povinnosť urobiť to isté voči nim, keď majú problémy. Pomôcť tomu mala aj piatková mimoriadna schôdza Národnej rady (NR) SR, na ktorej mali poslanci vyzvať vládu na ich... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujem