Predseda SNS o Kollárovi: Je to obyčajný gauner (VIDEO)
07 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Aj jeho neprajníci o ňom takmer s úctou tvrdia, že si úspech, ktorý SNS dosahuje, skutočne odmakal. Andrej Danko sa však drží pri zemi a je mu jasné, kedy sa bude lámať chlieb. Z úmyslu poraziť tých, ktorí tu vládli tri roky však neupúšťa. Danko sa netají ani svojim názorom na svojho nástupcu vo funkcii predsedu Národnej rady. SNS je pripravená aj na paralelné sčítanie hlasov, na tento účel vyvinuli aplikáciu.

Danko sa netají tým, že jeho počiatočným cieľom bolo niečo ako slovenský FIDESZ, keď však videl, že Fico a Pellegrini sú nezmieriteľní, vybral sa cestou spájania pronárodných síl a preferencie ukazujú, že to bola dobrá cesta. O Borisovi Kollárovi si myslí, že ho dobieha jeho mafiánska minulosť, kvôli ktorej sa na post predsedu NR SR nemal nikdy dostať. Na príklade migrantov Danko vysvetľuje, ako nám na Slovensku na množstvo vecí chýba systém a vysvetlil tiež, aké budú podmienky SNS pre vstup do koalície. Vyjadril sa aj k Romane Tabák, s ktorou ráta na inom, ako slovenskom poslaneckom poste.

Strana povstala

Dankovi je jasné, že v minulosti urobili veľa chýb, no podľa jeho slov sa z nich SNS poučila. Hlavne však verí, že ľudia si uvedomujú, že doterajší vládni lídri ich zavádzali.

Andrej Danko však priznáva, že prioritou strany bol najskôr akýsi opozičný blok, ktorý mal stáť na sociálnom pilieri, preto sa usiloval o spojenie Smeru – Hlasu a SNS. Toto však nevyšlo na nezmieriteľnosti lídrov zvyšných dvoch strán a preto sa aj SNS musela vydať cestou spájania národných strán síce s menším potenciálom, ale rovnakým zameraním.

Dobrá správa z SNS! Na kandidátke bude známa energetická ombudsmanka a syn generála Lučanského
"Energie musia byť regulované tak, aby boli dostupné pre všetkých, najmä nesmú byť ceny energií likvidačné pre domácnosti, malých a stredných podnikateľov či živnostníkov," myslí si líder strany SNS, Andrej Danko, ktorý vo videu predstavil dvoch... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Kontrola volieb

Andrej Danko predstavil aplikáciu pre aktuálne voľby, ktorú vytvoril Adam Lučanský. Je to aplikácia pre ľudí z volebných komisii, ktorí cez ňu budú posielať zápisnice z jednotlivých okrskov a má zamedziť tomu, aby sa „nepohodlné hlasy“ ocitli v koši, prípadne aby boli voľby zmanipulované.

Aplikáciu nájdetu TU:  https://t.me/VolebnyRobo

Plodná debata z dielne SNS (VIDEO)
Traja kandidáti do parlamentu SNS v Košiciach okrem svojho programu predstavili aj unikátny program na paralelné sčítanie hlasov. Andrej Danko, Roman Michelko a Rebeka Riabová sa zhostila úlohy moderátorky diskusie s voličmi. V metropole východu sa... Čítať ďalej
04 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Mal vzniknúť slovenský Fidesz

„Fico-Pellegrini-Danko by ľahšie vzdorovali tomu šialenstvu, ktoré tu na Slovensku máme. Môj cieľ je jasný – Sulík, Matovič, Kollár musia ostať mimo moci a ja verím, že nebudú ani v parlamente,“ konštatuje Danko, ktorý spočiatku veril vo vznik akéhosi Fideszu na slovenský spôsob.

FOTO TASR - Jaroslav Novák | Na snímke predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina)

Dobieha ho mafiánska minulosť

„Kollár je obyčaný gauner, ktorý sa spred hotela Kyjev dostal do parlamentu a v roku 2015, keď sa núkal byť súčasťou SNS, ani vo sne mi nenapadlo, že také elity, ako on alebo Krištúfková sa dostanú k riadeniu štátu,“ konštatuje Danko, ktorý aj Smeru vyčíta, že nepodporil odvolanie predsedu NR SR. Všetko, z čoho je aj v súčasnosti Kollár podozrivý, podľa Danka svedčí o tom, že je stále rovnakým mafiánom ako pred 30-timi rokmi.

Chýba nám systém

Andrej Danko Slovensku vyčíta, že v ničom nie je systém. Ako v budovaní diaľnic, tak v polícii, v ničom. Danko sa cez túto tému dostáva k téme migrácie. Opisuje, ako funguje zadržanie migranta, ktorý keď prehlási, že je zo Sýrie, policajti môžu akurát spísať zápisnicu a musia ho pustiť, pretože nie je dôvod na jeho zaistenie.

„Nemáme systém práce s migrantami, ktorí k nám prišli. Nevieme odkiaľ, nevieme, či sú duševne chorí, odkiaľ sú... a takýto chorý systém máme. A cieľ je jediný – aby sa vytvárala anarchia, chaos,“ myslí si Danko. Nepáči sa mu tiež návrh Bruselu, podľa ktorého budeme platiť za každého neprijatého migranta 22-tisíc eur. V tom Danko vidí do budúcnosti problém, pretože časom to nebudeme vládať platiť a príde problém s našimi domácimi výdavkami, ako sú napríklad aj dôchodky.

„EÚ rieši spaľovacie motory, všelijaké idiotiny a základná vec, ochrana hraníc je nedoriešená,“ konštatuje Danko a pripomína svoj názor, že migrantov púšťa Drdogan z Turecka za rozšírenie NATO.

Dobrá správa z SNS! Na kandidátke bude známa energetická ombudsmanka a syn generála Lučanského
"Energie musia byť regulované tak, aby boli dostupné pre všetkých, najmä nesmú byť ceny energií likvidačné pre domácnosti, malých a stredných podnikateľov či živnostníkov," myslí si líder strany SNS, Andrej Danko, ktorý vo videu predstavil dvoch... Čítať ďalej
06 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Skutočný socializmus je na Západe

„Tam sa majú, ako my sme chceli – obmedzený počet hodín, samá pomoc, samé dávky,“ myslí si Andrej Danko, ktorý chce v rámci Slovenska po voľbách zaviesť tvrdú ruku štátu voči bankám a zvyšovaniu hypoték, s čím sa kryjú aj so Smerom-SSD.

Ďalšou Dankovou témou je zdvihnutie dôchodkov, hlavne tých nízkych, čo by Slovensko podľa neho zvládlo práve vďaka zdaneniu bánk.

Štyri priority SNS

Okrem zdanenia bánk a rapídneho rastu dôchodkov je prioritou Dankovej SNS aj výstavba diaľnic a pomoc mladým rodinám.

„To sú také štyri priority, ktoré keď niekto nechce podporiť, ani mi nemusí telefonovať,“avizuje Danko to, podľa čoho sa budú riadiť pri povolebnej spolupráci.

Ešte k Romane Tabák

O nezaradenej poslankyni Romane Tabák Danko tvrdí, že niekto, kto začínal na kandidátke Igora Matoviča a prešiel k Borisovi Kollárovi, na kandidátke SNS byť nemohol. Pripomína však, že nebyť jej pamätného hlasovania, Robert Fico by bol v Justičnom paláci. Ak však Romana Tabák mieni SNS podporovať, Danko jej ponúkol kandidatúru do volieb do Európskeho parlanentu.

FB/Romana Tabak | Romana Tabák

Kandidovať teda bude

"Budem reflektovať na ponuku predsedu SNS kandidovať za stranu v najbližších eurovoľbách do piateho miesta," vysvetľuje Romana Tabák.

"Vo voľbách budem aktívne pomáhať najstaršej národnej strane na Slovensku, ktorá otvorila svoju kandidátku širokému spektru politikov a osobností z kresťanskej, sociálnej a národnej sféry," dodáva s tým, že SNS je strana, ktorej verí a verí aj osobnostiam, ktoré idú do volieb na jej kandidátke.

Romana Tabák nebude kandidovať, ale...
"Dušou aj srdcom národniarka, nech je tak už naveky" Píše na sociálnej sieti Romana Tabák a vysvetľuje, ako sa rozhodla s politickou kariérou. "Nebudem v parlamentných voľbách kandidovať", píše ako prvé. Vysvetlenie "Budem reflektovať na ponuku... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

S kým po voľbách?

Andrej Danko nemieni hovoriť, s kým po voľbách budú skladať koalíciu. Na to, aby to mohol povedať, si musíme počkať na to, kto bude v parlamente. Absolútne vylúčil SaSku, OĽaNO, Sme rodina a PS. Ak už uvažovať o partnerovi do koalície, tak to musí byť niekto, s kým bude mať SNS čo najväčší názorový prienik.

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/teraz-takto-ankou-zitnou-boris-kollar-je-len-prezleceny-mafian-pritvrdil-andrej-danko

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik