Pokrivené hodnoty Čaputovcov
29 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"POKRIVENÉ HODNOTY ČAPUTOVCOV" - pod týmto titulkom napísal status bývalý policajný prezident Tibor Gašpar.

"Obvinený vyšetrovateľ Pavol Ďurka dostal za svoje politické zásluhy v polícii lukratívnu riadiacu pozíciu na Úrade inšpekčnej služby, ktorý okrem iného vyšetruje aj jeho samého, a samozrejme všetkých jeho kolegov, a prokurátorov ÚŠP podozrivých z manipulácie trestných konaní na politickú objednávku." Píše Tibor Gašpar.

Nech sa páči...

"Čaputovej minister vnútra Ivan Šimko na túto absurditu zareagoval nasledovne: „..podľa rezortu vnútra ide o skúseného, zdatného a čestného policajta, ktorý má dlhoročnú profesionálnu kariéru.“ Tak teda nech sa páči, tu je tá skúsenosť, zdatnosť a čestnosť Pavla Ďurku, a jeho kumpánov na NAKA v praxi." Končí Tibor gašpar, ale nie ešte celkom.

Na pripomenutie:

Nabrúsený Kiska: Obhajoval sa, "LEBOFICO"
Exprezident Andrej Kiska, ktorý sa kedysi o Slovensku vyjadroval, ako o mafiánskom štáte, sa dnes postavil pred súd. Ak by ste očakávali niekoho, kto svoje konanie ľutuje, vyvedie vás z toho sám Kiska – pred pojednávaním vytiahol „argument“, že... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Eka Balašková / TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni