Zdrogovaná armáda?
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík
Ukrajinská armáda pokračuje v protiofenzíve pod vplyvom drog, ktoré Západ testuje, uviedol veliteľ špeciálnych jednotiek Achmat Apty Alaudinov. Informáciu zverejnil web eadaily.com.

"Neskrývajú to. Dnes blok NATO testuje všetky drogy, ktoré vyrobili na Ukrajine, aby bol Ukrajinec supervojak. Je to bojová chémia. Neľutujú Ukrajincov,“ - povedal Alaudinov v relácii Solovyov Live. Alaudinov je veliteľ špeciálnych síl „Achmat“ a zástupca veliteľa 2. armádneho zboru Ozbrojených síl Ruskej federácie.

Keď účinok drog pominie, podľa neho sa vojaci vzdávajú, ich viac-menej rozumní velitelia sa už začali vzdávať rovno s celým oddielom, povedal Alaudinov.

Trump - ešte stále nevidíte, že Ukrajina je zničená?
Bývalý prezident USA Donald Trump pre Foxnews vyhlásil, že jeho dávnejší rozhovor s ruským prezidentom Vladimirom Putinom oddialil inváziu krajiny na Ukrajinu o niekoľko rokov. Trump to povedal počas exkluzívneho rozhovoru pre „Special Report“ Fox... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme