Trump - ešte stále nevidíte, že Ukrajina je zničená?
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Bývalý prezident USA Donald Trump pre Foxnews vyhlásil, že jeho dávnejší rozhovor s ruským prezidentom Vladimirom Putinom oddialil inváziu krajiny na Ukrajinu o niekoľko rokov.

Trump to povedal počas exkluzívneho rozhovoru pre „Special Report“ Fox News, kde opísal uvedený rozhovor, v ktorom Putinovi povedal, že invázia by bola „katastrofa“ a že „nastane peklo“.

Dalo by sa to ukončiť, ak...

"S Putinom mám veľmi dobrý vzťah. Nehovoril som s ním už dlho, ale mal som veľmi silný vzťah," odpovedal Trump na otázku, ako by ukončil vojnu do 24 hodín. ako už skôr uviedol pri mnohých príležitostiach . 

Na otázku o invázii bývalý prezident o Putinovi povedal: "Neurobil by to, keby som tu bol ja. Urobil to potom, čo som odišiel."

Putin Trumpa rešpektoval

Putin podľa Trumpa pôvodne neveril, že Trump podnikne nejaké kroky, ale zatlačil: "Povedal som mu, že niečo urobím. Povedal: Nie, nie, nie, to neurobíš." Povedal som, urobím, Vladimír, urobím to. Idem do toho.“

Trump, tiež kandidát na prezidenta v roku 2024, povedal, že Putin verí „možno 10 percentám“ z toho, čo hovorí Trump, ale že 10 percent je „všetko, čo potrebujete“, aby sa invázia nestala. "Až keď som odišiel z (úradu prezidenta), začali ste o invázii počuť," dodal Trump.

Zastavme smrť!

Donald Trump aktuálne pre Foxnews tiež povedal: "Veľmi rýchlo by som uzavrel dohodu. A viete čo? Smrť by sa zastavila a ničenie by sa zastavilo, pretože, pozrite, Ukrajina bola zničená, vy to ešte nevidíte?."

Stoltenberg bije na poplach: zásoby zbraní NATO sú vyčerpané!
Podľa generálneho tajomníka NATO je potrebné zásoby doplniť nielen v Nemecku, ale aj v mnohých krajinách NATO. Sklady zbraní a munície NATO sú prázdne a musia byť čo najskôr doplnené, povedal generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v pondelok na... Čítať ďalej
20 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme