Nie paragraf 363 je nepohodlný, nepohodlný je Žilinka
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

ĽSNS: Snaha o zmenu paragrafu 363 spočíva v nepohodlnosti osoby M. Žilinku, informuje agentúra TA SR.

Celá snaha o zmenu paragrafu 363 Trestného poriadku nespočíva v nevyhovujúcom právnom stave, ale v nepohodlnosti osoby generálneho prokurátora Maroša Žilinku, keďže nerozhoduje podľa želaní politikov a médií. Skonštatoval to poslanec Národnej rady  SR Martin Beluský z ĽSNS. Potvrdzuje to podľa neho aj rozhodnutie Ústavného súdu SR.

A liberáli a spol si aj tak idú svoje

Ústavný súd SR v stredu rozhodol, že paragraf 363 Trestného poriadku nie je v rozpore s Ústavou SR, keď nevyhovel návrhu skupiny poslancov a prezidentky SR Zuzany Čaputovej, ktorí paragraf na súde napadli.

SNS víta rozhodnutie Ústavného súdu, podčiarkla význam paragrafu 363
Mimoparlamentná SNS víta rozhodnutie Ústavného súdu (ÚS) SR o paragrafe 363 Trestného poriadku. Podčiarkla význam paragrafu ako posledného nástroja na zachovanie kontroly pri porušovaní procesných pravidiel v trestnom poriadku. Informuje o tom TA... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik