HOROR na priechode: Mladý šofér ZRAZIL ženu s kočíkom!
15 | 06 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Nechýbalo veľa od ďalšej tragédie na našich cestách! Len 19-ročný vodič mal kolíziu priamo na priechode pre chodcov. Stalo sa to na Račianskej ulici v Bratislave a narazil do ženy s kočíkom.

Obe osoby utrpeli zranenia a boli prevezené do nemocnice. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

K nehode došlo v blízkosti študentského domova Mladá garda. „Podľa doterajších informácií 19-ročný vodič vozidla Toyota C-HR idúci v smere od čerpacej stanice von z mesta pravdepodobne nedal prednosť 36-ročnej žene s kočíkom prechádzajúcej cez riadne vyznačený priechod pre chodcov,“ priblížil Szeiff.

Vodičovi nebola zistená prítomnosť alkoholu v dychu. Policajti vyšetrujú presné príčiny a okolnosti nehody.

Sklamaní homosexuáli! Poslanci odmietli návrh zákona
Homosexuálne páry majú smolu! Poslanci ODMIETLI zavedenie inštitútu životného partnerstva pre páry rôzneho i rovnakého pohlavia. Okrem toho poslanci zamietli aj novelu Trestného zákona a návrh zákona o pomoci tehotným ženám. Návrh zákona prišiel z... Čítať ďalej
15 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme