DANKO: Je tu veľa ľudí financovaných priamo z Ministerstva zahraničných vecí USA
03 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda SNS Andrej Danko bol hosťom relácie Ide o pravdu na Pravda.sk.

Mediálna bublina a špina

Pokiaľ ide o informáciu o údajnom ovplyvňovaní slovenských volieb peniazmi z Ruska pre stranu Smer-SD, s ktorou prišiel exminister obrany Jaroslav Naď , Danko v relácii povedal, že je zaujímavé, odkiaľ Naď vyzradil takmer celú utajovanú správu.

Danko sa taktiež vyjadril, že SNS nechcela na našom území ani ruské, ani americké vojská. Zároveň podotkol, že tu máme veľa ľudí, ktorí sú financovaní priamo z Ministerstva zahraničných vecí USA. Predseda SNS tu vidí oveľa väčší vplyv západných médií a západných oligarchov. Danko pochybuje o relevantnosti spomínanej správy o Smere, je to podľa neho „mediálna bublina a špina“. Smer-SD s týmto podľa Danka nemá nič spoločné.

Podľa Danka nikto nemôže povedať, že kým bola SNS vo vláde, niekedy spochybnila členstvo v EÚ alebo povinnosti v NATO. Zákaz výroby áut so spaľovacími motormi, ktorý presadzuje EÚ, označuje každopádne Danko za „hlúposť“. Pokiaľ ide o NATO, to sa podľa Danka musí zreformovať tak, aby išlo skôr o spoluprácu európskych armád, pretože Turecko si „ide svoje“ a blokuje vstup Švédska do organizácie.

Zase žalovala na Slovákov v zahraničí
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová informačnému portálu Politico poskytla rozhovor, v ktorom si sťažovala na niektoré strany na domácej politickej scéne, ktoré vo verejnosti posilňujú ruský vplyv. Čaputovej ležia na srdci obavy z dezinformácií,... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Bezprecedentný škandál

Podľa Danka je u prezidentky Zuzany Čaputovej a jej okolia priame napojenie na ľudí, ktorí získavajú peniaze z USA a ovplyvňujú verejnú mienku. Poukázal na zoznam Ministerstva zahraničných vecí USA, kde je podľa Danka spomínaný aj otec predsedu Progresívneho Slovenska Martin M. Šimečka.

Pokiaľ ide o misiu slovenských štátnych úradníkov a mimovládok v štruktúrach NATO a EÚ, o ktorej Smer-SD tvrdil, že mala v zahraničí žiadať o intervenciu v súvislosti so slovenskou opozíciou, Danko hovorí o „bezprecedentnom škandále“. V prípade účasti zástupcu analytickej firmy Gerulata v misii ide podľa Danka o súkromné záujmy. Na schôdzke predstaviteľov SR s predstaviteľmi EÚ a NATO sa podľa Danka hovorilo o priamom ovplyvňovaní konania volieb na Slovensku a zásahu do opozičnej politiky.

Danko tiež povedal, že sa nebude pre Ukrajinu hádať s Rusmi, keď od nich potrebuje jadrové palivo a spoluprácu v oblasti energetiky.

Danko sa zároveň v relácii vyjadril, že je strašné, že namiesto toho, aby sa na Slovensku riešili otázky ako sú stavba diaľnic či dôchodky, situácia je polarizovaná a ľudia sa hádajú, kto je so Západom a kto s Východom.

ODBORNÍCI NA POPUKANIE! Šimečkov "odborník" sa predviedol (VIDEO)
Strana Progresívne Slovensko sa nás snaží presvedčiť, že ona jediná v tomto štáte má dostatok erudovaných odborníkov, ktorí to tu vedia dať do poriadku. Bratislavu tiež vedie jeden z progresivistov, ktorý si v rámci samosprávy dosadil vhodných... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve