Erik Kaliňák: Vážení hoaxeri, ctené konšpirátorky, mali sme pravdu! (VIDEO)
27 | 05 | 2023 I Eka Balašková

„Vážení hoaxeri, ctené konšpirátorky, mali sme pravdu“, prihovára sa podpredseda Smeru-SSD Erik Kaliňák svojim voličom na facebookovej stránke hovoriac o návrhu z dielne Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO).

Ten je podľa Kaliňáka „totálnym popretím suverenity štátov“ a pre Smer-SSD je to záležitosť, cez ktorú nejde vlak. Podľa neho si štát v krízových časoch, akým pandémia bezpochyby je, musí svoje veci spravovať suverénne a nie prenášať zodpovednosť na organizácie, ktorých vedenie nikto nevolil. Zvlášť pripomína, že to isté platí aj o farmaceutických firmách, čo Smer presadzoval aj v čase covidu.

Saková: Za koho bojuje bývalá koalícia
Denisa Saková (Hlas-SD) kritizuje niekdajšiu koalíciu za „smršť zákonov“, ktorými podľa nej zahlcuje parlament, aby sa nemohol venovať zákonom prospešným pre bežného občana. Saková pripomína situáciu dôchodcov a fakt, že vďaka návrhu Hlasu sa... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik