VIDEO! Agresívne gangy migrantov terorizujú mesto v blízkosti českých hraníc
21 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Saské mesto Plauen ovládli gangy násilných migrantov, ktorí šíria strach medzi obyvateľmi. Obťažujú okoloidúcich, snažia sa vyprovokovať bitky, píšu nemecké médiá.

Podľa starostu Steffena Zennera (CDU) sú v saskom meste Plauen veľmi malé skupiny, ktoré však majú na mesto výrazný negatívny vplyv.

Napríklad pred niekoľkými dňami došlo k incidentu uprostred starého mesta. 22-ročný Sýrčan napadol a vážne zranil 21-ročného Iračana nožom. Prežil len vďaka okamžitej operácii.

Niekoľko dní predtým polícia zadržala skupinu cudzincov, ktorí sa navzájom brutálne napádali a zraňovali údermi a kopancami. Naposledy sa dvaja muži z Tuniska a Čečenska dostali do pästného súboja pred týždňom.

Zenner však varuje, že všeobecné a všeobecné odsúdenie migrantov žijúcich v Nemecku je úplne nesprávne. "Zdá sa, že sa úplne zdráhajú integrovať, väčšinou mladí migranti neukrajinského pôvodu spôsobujú obrovské problémy v centre mesta," povedal Zenner pre nemecký denník Bild.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik