Padol verdikt v kauze vraždy Jána Kuciaka! KOČNER JE NEVINNÝ!
19 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

V prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej dnes padol na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku rozsudok v druhom kole procesu. Vypočuť si ho prišiel len Marian Kočner, Alena Zsuzsová požiadala o konanie v jej neprítomnosti. Od vraždy uplynulo už päť rokov a posledného verdiktu viac ako dva roky. Najvyšší súd vtedy vrátil prípad späť na ŠTS, informuje RTVS.

Kočner je nevinný, Zsuzsová dostala za objednávku vraždy Jána Kuciaka 25 rokov!

 

Alena Zsuzsová je vinná z prípravy vraždy novinára Jána Kuciaka. Zsuzsovú za vinnú v piatok (19. 5.) uznal Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku. Súd ju odsúdil na 25 rokov. Jánovi Kuciakovi zároveň musí nahradiť majetkovú ujmu vo výške 80-tisíc eur a nemajetkovú vo výške 1 400 eur.

Mariana Kočnera ŠTS spod obžaloby z objednávky Jána Kuciaka oslobodil. Príbuzní zavraždeného novinára a jeho snúbenice opustili pojednávaciu miestnosť.

Vinná je aj z objednávky vraždy prokurátora Maroša Žilinku spolu s obžalovaným Dušanom Kracinom a z prípravy vraždy prokurátora Petra Šufliarskeho. Súd ju uznal za vinnú aj z nedovoleného ozbrojovania. Samopal, ktorý mal byť použitý na vraždu prokurátorov, totiž zaplatila ona.

Dušana Kracinu súd odsúdil na osem rokov.

Na súdne pojednávanie prišili len obžalovaní Marian Kočner, Dušan Kracina a Darko Dragič. Alena Zsuzsová, ktorá čelila obžalobe v rovnakých kauzách do Pezinka neprišla.

Kabrheľová sa na súde neovládla a "UPRATALA" prokurátora
Vo štvrtok (18.5.) sa v Košiciach konal súd s Norou Kabrheľovou. Niekdajšia košická podnikateľka neostala nič dlžná svojej povesti ženy, ktorá vie povedať, čo si myslí. Vkusne oblečená Kabrheľová, ktorej prostorekosť je povestná, svoje emócie... Čítať ďalej
19 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik