Matovičova účelová strata pamäti
15 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Síce bez ochranky, ale aj bez pamäte. Vychvaľovať sa nejakou DNA hnutia a kritizovať klientelizmus a jeho krytie je fajn. Menej fajn je, že ide o nominantov hnutia, ktorého DNA sa Igor Matovič tentoraz tak akosi "od veci" selektívne vyštafíroval. Z jeho statusu na sociálnej sieti sa tiež budete čudovať.

"Je len dobre, že Slovensko má úradnícku vládu. Premiér Heger, bohužiaľ, exemplárne zlyhal, keď sa dva týždne s kolegami v Demokratoch snažili ututlať kauzu jeho osobného nominanta na ministra Vlčana. Navyše, sa po jej prevalení miesto vyvodenia zodpovednosti, snažil zodpovednosti zbaviť a až nedôstojne sa verejne prosíkal prezidentke o pokračovanie vo svojej funkcii. Pre hnutie OĽANO je akékoľvek krytie klientelizmu neprípustné a v rozpore so základnou DNA hnutia." To je jadro Matovičovho najnovšieho posolstva národu, svetu a vesmíru.

Okamžite olajkovaného Šipošom, ako inak, majú to tam v DNA.

Matovičovo PS

"PS. Je mi rovnako ľúto, že o Vlčanovej kauze vedela dva týždne aj pani prezidentka a miesto okamžitého odvolania Vlčana, rovnako mlčala." Zdôveruje sa uľútostený Matovič.

Naše P.S.

Koíntrolná otázka, vážení! Skúste hádať, kto do politiky a na kandidátke akého hnutia privliekol pánov Budaja a Hegera? Kto bol spokojný s Vlčanom? Nebolo to náhodou OĽaNO aj s jeho pozoruhodne flexibilnou DNA? Ako dlho poznal Matovič svojich spoluobežníkov? Dva týždne, alebo viac?

A to už ani nespomíname Remišovú, dnešnú skartovačku dňa.

Skartovači všetkých krajín spojte sa - Remišová končí
Dalo sa čakať. Oni sú tak (s)prostoduchí, že nič iné ani nebolo na programe dňa. Aktuálne foto na titulke pred Remišovej ministerstvom uverejnil na sociálnej sieti Martin Dorčák - HLAS - sociálna demokracia. Skartácia (z talianskeho scarto ,... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik