Šutaj Eštok: SULÍKOVI HROZÍ SÚD ZA SPRENEVERENÉ MILIÓNY!
11 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

"SULÍKOVI HROZÍ SÚD ZA SPRENEVERENÉ MILIÓNY," píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), poslanec NR SR. Šutaj Eštok v príspevku na sociálnej sieti tvrdí, že na ministerstve chýbajú podklady k faktúram za milióny eur.

Stanovisko poslanca NR SR, Matúša Šutaja Eštoka, zverejnené na sociálnej sieti prinášame v plnom znení.

Richard Sulík nás v minulých voľbách ohuroval vyhláseniami aký má recept na ozdravenie ekonomiky a čo všetko by dokázal vo vláde. Po troch rokoch už vieme, že toho dokázal naozaj veľa.

Chaos, ktorý vytváral neustálymi hádkami s Matovičom bol asi najväčší, aký Slovensko zažilo v novodobej histórii.

Jeho neustále vajatanie a nerozhodnosť či chce alebo nechce odísť z vlády a zahlasovať za predčasné voľby spôsobili, že agónia Hegerovej vlády a nefunkčného parlamentu sa predĺžila na takmer trištvrte roka.

Jeho neschopnosť pri riešenej energetickej krízy privodila smutný koniec tisíckam drobných podnikateľov a živnostníkov. Jednoducho povedané, čoho sa dotkol to zbabral.

V jednom však vynikal nad všetkými ministrami.

V Dubaji strávil viac času ako všetci jeho predchodcovia dokopy. A teraz sme sa dozvedeli, že namiesto propagácie Slovenska na EXPO išlo o jednu obrovskú luxusnú párty pre Sulíka a jeho kamarátov.

Na ministerstve chýbajú podklady k faktúram za milióny eur a vyzerá to tak, že namiesto úradníkov tam za štátne peniaze chodili všetci Sulíkovi blízki.

Celkom by ma zaujímalo či v prípade, že sa dočkáme spravodlivosti, prídu Geissenovci za svojim kamarátom natočiť ďalší diel aj do súdnej siene.

Foto: Facebook: Matúš Šutaj Eštok

Na obrázku môže byť 1 osoba a text

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik