Smer-SSD: Príďte si Červenú armádu uctiť na Slavín (GALÉRIA)
08 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

8. máj si na Slovensku pripomíname, ako Deň víťazstva nad fašizmom, ktorý minister vnútra Mikulec (OĽaNO) odporúčal oslavovať v tichosti. Strana Smer-SSD a Slovenský zväz protifašistických bojovníkov (SZPB) jeho odporúčanie síce vzali na vedomie, no neuposlúchli.

Strana Smer spoločne so SZPB pozývajú v tento deň, 8. máj, na Slavín - najväčší pamätník osloboditeľom Česko-Slovenska. Smer v tejto súvislosti pripomína pokusy o prekrúcanie histórie a hovorí o potrebe pripomínať si víťazstvo Červenej armády, ktorá oslobodila našu krajinu. Robert Fico však nezabúda ani na vojenské cintoríny po celom Slovensku, ktoré nám pripomínajú, aký je dôležitý mier.

Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Facebook / Robert Fico
Pravda o fašizme je len jedna

Smer pripomína, že pravdu a históriu nemôžu zmeniť žiadne novinové články. Preto všetkých, nie len priaznivcov Smeru, aj Slovenský zväz protifašistických bojovníkov (SZPB) pozývajú 8. mája od 15-tej hodiny na Slavín.

Chcú si tak spoločne uctiť pamiatku vojakov Červenej armády, ktorá Slovensko pred 78-mimi rokmi oslobodila od „hnedého moru".

Facebook / Smer-SSD | Pozvánka na Slavín
Hlas naznačuje upokojenie situácie
Slovenskej politike podľa strany HLAS – sociálna demokracia zúfalo chýbajú hodnoty dnešného Dňa víťazstva nad fašizmom. „Hovorím o úcte, dôstojnosti národnej súdržnosti a rešpektovaní historických faktov. Iba s týmito hodnotami má Slovensko nádej... Čítať ďalej
08 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Nie je to len o predĺženom víkende

"Dnes nie je len voľný deň, dnes je významné výročie, ktorého odkaz je znovu aktuálny. Vojenský cintorín vo Zvolene a mnoho ďalších po celom Slovensku, kde je pochovaných tisíce vojakov našich osloditeľov z Červenej armády, nám budú navždy pripomínať, že s vojnou vždy prichádza len nešťastie a s mierom prosperita,"píše na sociálnej sieti predseda Smeru, Robert Fico.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik