TAK AKO? Bude z Romany Tabák národniarka?
24 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Športu zdar narodniarky & národniari! Takto prekvapivo oslovila v krásne nedeľné popoludnie poslankyňa Romana Tabák svojich fanúšikov na sociálnej sieti. V pondelok však prišiel zvrat.

 

"Športu zdar narodniarky & národniari! DEŇ ZEME. Starajme sa o našu planétu! Každý z nás môže prispieť aj malým činom, pozri sa okolo seba čo zlepšiť, vyčistiť, ochrániť…," prihovorila sa Tabák na facebooku a priložila aj foto, ako trávi voľné chvíle.

Nie je však zrejmé, čo politička týmto cieleným oslovením myslela. Žeby predsa uvažovala o vstupe do SNS? Alebo aspoň o začlenení jej mena do kandidátky národniarov?

FB/Romana Tabák

Danko Romanu schladil

Mimoparlamentná SNS nerokovala a ani nebude rokovať s nezaradenou poslankyňou Národnej rady (NR) SR Romanou Tabák o jej účasti na kandidátnej listine národniarov. TASR o tom informovala hovorkyňa SNS Zuzana Škopcová.

"Každý zo subjektov, ktorý je na kandidátnej listine, má právo na svoj politický názor. SNS však nikdy nerokovala, ani rokovať nebude s poslankyňou Tabák o jej účasti na kandidátnej listine SNS," uviedla strana.

SNS už avizovala, že ide do volieb so stranou Život - Národná strana. Jej predseda Tomáš Taraba pri oznámení dohody uviedol, že by si na spoločnej kandidátke vedel predstaviť aj Tabák. Ozrejmil, že podľa dohody na konci dňa kandidátnu listinu tvorí predseda SNS, no strana Život sa bude vyjadrovať k jednotlivým osobnostiam či stranám.

ZVOLEBNIEVA SA! Matovič chce ZNIŽOVAŤ PLAT prezidentky. Čo na to Čaputová?
Platy poslancov Národnej rady (NR) SR a prezidentky Zuzany Čaputovej by sa mali v roku 2023 extrémne zvýšiť. Tvrdí to líder OĽANO Igor Matovič. Zmrazenie platov? Expremiér chce preto na najbližšej schôdzi NR SR rokovať o návrhu, ktorým by sa... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik