Pekné sviatky želajú Hegerovi hladní ľudia
06 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Dva obrazy Slovenska ponúka vo svojom príhovore na sociálnej sieti Michal Kaliňák z Hlasu - SD. Plné parkoviská pred nákupnými centrami, ale aj hladné dediny Slovenska.

V našom štáte máme toiž stovky dedín, v ktorých skončili prevádzku aj tie posledné obchodíky s potravinami. Michal kaliňák hovorí, že spolu s Petrom Pellegrinim "vyzvali nečinného premiéra Hegera, aby konal". Predseda vlády, ani jeho ministri totiž "akosi" nevnímajú, že na Slovensku existujú potravinové púšte, kde si ľudia nemôžu kúpiť ani len základné potraviny na prežitie.

Smutná vizitka

V 21. storočí je to hanebná vizitka našej vlády, ktorá to nechce riešiť. Hovorí Michal Kaliňák.

Video - kliknite na nasledujúci hyperlink

Blížia sa sviatky a je hanbou Eduarda Hegera, že vo viac ako 200 dedinách si ľudia nemôžu kúpiť ani základné potraviny a táto hrozba sa rozširuje na...

_______________________

Hlas-SD a Smer-SSD za jedným stolom. Budú spolupracovať? (VIDEO)
Bývalí spolustraníci a dnešní rivali – sociálni demokrati Smer-SSD a Hlas-SD sú programovo najbližšie strany práve kvôli ľavicovej sociálno-demokratickej politike. Zhodli sa na tom Ján Mažgút (hovorca Smer-SSD) a Matúš Šutaj Eštok (generálny... Čítať ďalej
06 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme