Rudolf Huliak: Už nemáme čas, rozhodne sa v septembri (VIDEO)
21 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Je najvyšší čas spájať pronárodné, kresťanské a sociálne sily, myslí si Rudolf Huliak (Národná koalícia a nezávislí kandidáti), ktorý varuje pred politickou výhrou pohrobkov súčasnej vlády. Opätovne preto vyzval nie len voličov k účasti na septembrových voľbách, ale aj na spájaní strán postavených na sociálnom, národnom a kresťanskom pilieri.

Huliakovi sa nepáči prístup zodpovedných k pietnym miestam, viažucim sa k oslobodeniu slovenských miest a obcí. Huliak tiež kritizuje nedostatočnú podporu prvovýrobcov, ktorá povedie k veľkým problémom. K tým povedie aj tzv. green deal a ceny za autá, ktoré si nebude môcť dovoliť drvivá väčšina ľudí. Pripomína tiež, že pod rúškom ochrany prírody sa likviduje vidiek, čo vieme zastaviť len spoločnými silami. Huliak pritom už dávnejšie upozorňuje na potrebu paralelného manuálneho sčítania hlasov. Jeho spolustraník, generál Ševčík pripomína, že to vôbec nie je také náročné, ako sa protistrana snaží prezentovať.

Pietne spomienky a hyenizmus

Huliak rozhorčene registruje fakt, že vo Zvolene boli odstránené vence, ktoré k pamätníku svojich krajanov položili deň pred oficiálnymi oslavami zástupcovia Ruska a Rumunska. Rovnako skončili aj vence spred pamätníka v Banskej Bystrici.

Národný blok nesmie byť volebným strašiakom, ale výzvou
Po dlhom čase politického tliachania na Slovensku zaznela štátnická výzva. Dá sa povedať KONEČNE a vďaka za ňu. Predseda strany SMER - SSD Robert Fico vyzýva stranu Hlas – SD Petra Pellegriniho na vytvorenie mierovej vlády po parlamentných voľbách.... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Najvyšší čas zabojovať

„Prečo naši poľnohospodári prvovýrobcovia za minulý rok nedostali dotácie? Prečo boli uprednostnené schránkové firmy v Bratislave? Už naozaj idú to slovenské pôdohospodárstvo položiť úplne na kolená? Skutočne nám tu zostane žrať tie svrčky, kobylky, múčne červy, ktorých telá obsahujú látky pre ľudské telo absolútne neprijateľné. Budeme kapať v bolestiach, alergických reakciách. Toto potrebujeme?,“ pýta sa Huliak a upozorňuje, že v septembri môže prísť niekto, kto bude pokračovať v marazme, ktorý tu nastolila táto vláda. Teda vykonávač anglosaskej moci a pro-bruselského diktátu.

Pixabay.com | Ilustračný obrázok

Problém - mobilita

„Momentálne EÚ robí aj také veci, s ktorými nebude súhlasiť ani ten najväčší slovenský liberál,“ myslí si Huliak a ako príklad uvádza testy spôsobilosti pre vodičské oprávnenie, pri ktorých ľudia nad 70 rokov budú musieť podstupovať tak náročné lekárske prehliadky, že ho nedostanú. Pričom to ide ruka v ruke s „problémovými“ spaľovacími motormi, ktoré si budú môcť dovoliť len tí najbohatší, pretože nové typy katalyzátorov budú musieť používať najdrahšie kovy.

„Zabudnime na autá pod 12-15 tisíc eur, zabudnime na Fabie, Pegueoty, malé Hyundaie, toto všetko cenove zanikne,“prorokuje Huliak.

Likvidácia vidieka pokračuje

„Všetky tie normy, tá klíma, CO2 je nastavená ruka v ruke s novým svetovým poriadkom nič nevlastniť a byť šťastný. Keď si v septembri navolíte Progresívne Slovensko, Smer, kto sa vás zastane? Tu je nachystaná deštrukcia Slovenska, veľký európsky štát s jednou armádou, digitálnou menou. Chcú sa zmocniť našich lesov,“ pýta sa Huliak, dokedy. Rozkrádanie Slovenska a zavádzanie nového svetového poriadku tu podľa neho máme 34 rokov.

Bezpečnostný analytik o odpočúvaní na MZ SR: Toto bola amatérčina
V uplynulom týždni na verejnosť prenikla informácia, že v kancelárii štátnej tajomníčky Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Lenky Dunajovej Družkovskej bolo objavené odpočúvacie zariadenie. Na tomto ministerstve to nebol prvý prípad odpočúvania,... Čítať ďalej
20 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Koniec súkromného vlastníctva na Slovensku

Huliak v tejto súvislosti upozorňuje, že k totálnej likvidácii slovenského vidieka povedú práve všetky tie stupne ochrany, ktoré sú tu zavádzané Ministerstvom životného prostredia (MŽP) SR. Ľudia sa podľa Huliaka prebúdzajú, no trvá to veľmi dlho a času je málo.

„Máme štyri a pol milióna voličov, ak nevytvoríme jeden silný, pronárodný blok, sami to nezvládneme,“ varuje Huliak a konštatuje, že NK oslovila všetky pronárodné a sociálne strany. Reagovali len tri subjekty, ktoré sú ochotné rokovať o spájaní sa. Huliak preto vyzval všetkých, ktorým ide o záchranu Slovenska a záchranu jeho národných, kresťanských a sociálnych pilierov.

Potrebný je každý hlas

„Spojme sa, pretože liberáli, neomarxisti si už teraz nahrávajú nenormálne čísla, či je to Jablko, či sú to Demokrati, alebo ostatní zloženci bývalej vlády, oni budú stáť pri volebných urnách do jedného. U nich je rozklad Slovenska na programe číslo jedna. Ak nedokážeme urobiť to spojenie, agrárna podstata Slovenska, ale hlavne slovenské rodiny a všetko, čo poznáme, postavené na tradičných hodnotách a rímskom práve po septembri tohto roku zanikne,“upozorňuje Huliak a prosí o pomoc pri vytvorení národného bloku.

„Sme tu pre vás, ale bez vás to nedáme,“ uzatvára Huliak.

Ohrozené voľby?

Národná koalícia už dlhší čas hovorí o potrebe paralelného manuálneho sčítavania volebných hlasov, čo kedysi vôbec nebol problém.

„Kedysi každá tá volebná miestnosť po sčítaní a spísaní výsledku volieb priniesla ten hárok na okres, tam sa spočítali všetky okrsky za celý okres a potom sa tento výsledok niesol na kraj. Tu sa zase spočítali všetky okresy v rámci kraja. Vždy to bolo za doprovodu polície. V tých či krajských, alebo okrskových komisiách sú ľudia zo všetkých relevantných politických strán, ktoré zabezpečia transparentnosť sčítania,“ vysvetil nedávno postupy z minulosti generál Ševčík.

Huliak z NK: Presadzujeme manuálne sčítanie hlasov (VIDEO)
Čím viac sa bude približovať termín volieb, tým intenzívnejšie budú prebiehať rozhovory medzi stranami o spolupráci. V poslednom čase SNS a Národná koalícia a nezávislí kandidáti deklarujú ochotu spolupracovať, čo potvrdil aj predseda NK, Rudolf... Čítať ďalej
14 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Facebook / Národná koalícia | Policajný generál vo výslužbe a poslanec NR SR Ivan Ševčík (SNS/NK)

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme