Juraj Krúpa (SaS) kritizuje Viktora Orbána, ktorý je podľa neho prípad pre psychiatrov
17 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Juraj Krúpa, odídenec z OĽaNO, ktorý zakotvil v SaS, kritizuje na sociálnej sieti Viktora Orbána, ktorý je podľa neho prípad pre psychiatrov.Ten Krúpa, ktorý sa do NR SR dostal s počtom hlasov 1864 kritizuje Viktora Orbána, ktorého stranu volilo 3 060 706 voličov a s výsledkom 54,13 percent, získal ústavnú väčšinu.

Pravdepodobnosť, že sa vojna na Ukrajine zmení na globálny konflikt, rastie, povedal maďarský premiér Viktor Orbán. Maďarský líder vo svojom prejave v štátnom Kossuth Rádió kritizoval západné hlavné mestá a obvinil spojencov Ukrajiny z podporovania konfliktu kvôli ekonomickým záujmom. „Svet ešte nikdy nebol tak blízko,“ povedal Orbán, k „miestnej vojne“, ktorá sa mení na „svetovú vojnu“. O téme informovalo POLITICO.

Orbán tiež hovoril, že Západ je blízko k diskusii o vyslaní vojakov na Ukrajinu. Západné krajiny sú veľmi blízko k serióznej diskusii o možnosti vyslania spojeneckých jednotiek na Ukrajinu, povedal maďarský premiér Viktor Orbán. 

Vo svojom rozhlasovom rozhovore maďarský líder trval na tom, že jeho pozíciu zdieľajú aj iní na celom svete, pričom poukázal na Čínu, arabský svet a Afriku. "Je tu Západ," povedal, "a ostatní." 

Vojnová horúčka

Lídri západného sveta, podľa Orbána, trpia „vojnovou horúčkou“ a „posielajú na Ukrajinu čoraz nebezpečnejšie zbrane“, keďže vysielanie stíhačiek do Kyjeva, ktoré bolo kedysi „považované za tabu“, je už dnes agendou.

Viac:

TRETIA SVETOVÁ VOJNA? Sme k nej blízko, tvrdí Orbán
Pravdepodobnosť, že sa vojna na Ukrajine zmení na globálny konflikt, rastie, povedal v piatok ráno maďarský premiér Viktor Orbán. Maďarský líder vo svojom prejave v štátnom Kossuth Rádió kritizoval západné hlavné mestá a obvinil spojencov Ukrajiny... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Milan Laca

Európa trpí vojnovou psychózou, vyhlásil Viktor Orbán na samite Turkickej rady, "uviedol na sociálnej sieti Juraj Krúpa, SaS.

"Na tom, čím trpí samotný Orbán, sa zatiaľ konzílium psychiatrov nezhodlo," dodal Krúpa.

Ten Krúpa, ktorý sa do NR SR dostal s počtom hlasov 1864 kritizuje Viktora Orbána, ktorého stranu volilo 3 060 706 voličov a s výsledkom 54,13 percent, získal ústavnú väčšinu.

Ten Krúpa s 1864 kritizuje!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik