Taraba: Takto vyzerá volebný podvod OĽaNO
06 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Tomáš Taraba v statuse na sociálnej sieti nijak nešetrí "Obyčajných ľudí a nezávislé osobnosti".OĽaNO je podľa neho "vraj zhrozené z toho, čo všetko na poslednú chvíľu Lengvarský v úrade ministra podpísal."

"Vraj priklepol desiatky miliónov súkromníkom v zdravotníctve a nedal pritom peniaze štátnym nemocniciam a podpísal vyhlášku o transgender ľuďoch, aby mohli chodiť muži na ženské toalety a meniť si podľa toho občianské preukazy. Píše Taraba a pokračuje.

Tak si teraz to isté povedzme aká je skutočná verzia: 

" 1. OĽaNO, ktoré v miestnych rozhlasoch po celej Orave pred voľbami roztrubovalo, ako ochráni Slovensko pred pliagou genderizmu, nominovalo na post ministra zdravotníctva človeka, ktorý ho presadil. Takže pravda znie: OĽaNO presadilo genderizmus."

 "2. OĽaNO, ktoré si natáčalo pred voľbami videá ako vyženie finančné skupiny zo zdravotníctva nominovalo ministra, ktorý peniaze finančným skupinám dal na úrok štátnych zariadení. Takže pravda znie: OĽaNO posilnilo vplyv finančných skupín v zdravotníctve. 
Takto vypadá volebný podvod.
" Pripomína poslanec parlamentu Tomáš Taraba.

Mazurek: Dostal som opečiatkovaný dokument o tom, že môj život nie je hodný ochrany
Poslanec NR SR zo strany Republika Milan Mazurek na svojom facebooku zdieľal video, v ktorom sa vyjadril k otázke, či sme si z hľadiska právneho systému SR všetci rovní, alebo či tu existujú vyvolené skupiny a na druhej strane skupiny bez ľudských... Čítať ďalej
05 | 03 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik