VIDEO: DRÁMA na diaľnici! Psychicky chorý muž ohrozoval vodičov
02 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

VIDEO: Autentické zábery, z ktorých tuhne krv žilách. Dopraváci zachraňovali psychicky chorého muža na diaľnici D2. Muž podľa slov polície pôsobil rozrušene a zjavne nebol pri zmysloch.

"Bratislavskí dopravní policajti boli včera krátko po 18.00 h vyslaní k prevereniu oznámenia, v zmysle ktorého sa má na diaľnici D2 pohybovať neznámy muž. Po príchode na miesto spozorovali muž, ktorý ohrozoval nielen svoj život, ale aj zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky a pohyboval sa po vozovke." Polícia to uvádza na sociálnej sieti.

Kričal, že sa chce zabiť

Policajti duchaprítomne pristúpili k mužovi za dodržania bezpečnostných opatrení, avšak muž preliezol betónové zvodidlá a chcel vyliezť na kovovú konštrukciu slúžiacu na dopravné značenie/ mýtnu bránu ponad diaľnicu. Muž javil známky neštandardného správania, pôsobil rozrušene a zjavne nebol pri zmysloch. Policajti s ním nadviazali komunikáciu a snažili sa ho odhovoriť, muž však nereagoval a tvrdil že „chce skočiť a zabiť sa“. Policajti muža opakovane odhovárali od tohto konania, avšak muž nespolupracoval a svoje konanie chcel dokonať. Policajti muža nakoniec spacifikovali a zabránili mu v ďalšom ohrozovaní nielen seba ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky.

Muža následne odovzdali na miesto privolaným záchranárom, ktorí ho odviezli za asistencie polície do nemocnice.

Keď vulgárny populista volá po slušnej nepopulistickej kampani
Začína sa to naozaj kuriózne, až smiešne. Igor Matovič doslova pár okamihov po schválení termínu predčasných volieb vyhlásil, že „bolo by veľmi dobré, aby sme sa vyhli tomu, že sa začnú prijímať 15., 16., 19. dôchodky, bude si niekto populizmom... Čítať ďalej
02 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme