VIDEO: Je Richard Sulík VYDIERANÝ Matovičom?
31 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

VIDEO: Ľuboš Blaha (Smer – SD) na sociálnej sieti zverejnil video z tlačovej konferencie strany Smer – SD. V ňom konšatuje, že Richard Sulík ide otvorene proti vlastným záujmom a preto sa treba veľmi jasne pýtať - vydiera ho Matovič?

Blaha je presvedčený ak dnes SaS zahlasuje za septembrový termín, strelia si do vlastnej nohy.

"Načo povalili vládu, ak ju chcú nechať ďalších 9 mesiacov vládnuť? A prečo umožňujú Dzurindovi a Šimečkovi, aby získali viac času na to, aby SaS-ku kompletne skanibalizovali?" Pýta sa Blaha a tvrdí, že to nedáva žiadny zmysel. "Sulík ide otvorene proti vlastným záujmom a preto sa treba veľmi jasne pýtať - vydiera ho Matovič?"

"Po páde vlády sa Matovič vyhrážal Sulíkovi, že má naňho kompromitujúce materiály ohľadom údajnej korupcie. A odrazu Sulík otočil o stoosemdesiat stupňov a podporuje vládu až do septembra - nie je to príliš veľká náhoda? Ak Matovičova mafia priamo vydiera poslancov NR SR, je to ťažký zločin a koniec demokracie na Slovensku - a Matoviča aj Sulíka čaká kriminál. My dnes hlasujeme za májový a júnový termín, september je pre nás neakceptovateľný. O piatej sa rozhodne!" Uzavrel svoj status Blaha.