MUDr. Juraj Mesík: Tragický experiment, kde IBA niektorí mali šťastie
30 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Je to ako s Černobyľom. Nepostavili ho, aby vybuchol. Ale vďaka arogancii a hlúposti vybuchol," vysvetľuje MUDr. Juraj Mesík, podľa ktorého v experimente, ktorý nazval tragickým experimentom mali podľa neho niektorí šťastie, iní nie. O aký experiment ide a čo si MUDr. Mesík všimol a všíma, vysvetlil vo veľkom rozhovore, z ktorého prinášame to najdôležitejšie.

Informácie o vakcínach chýbajú dodnes. Boli vakcíny proti Covidu iba experimentálne preparáty vírusovej genetickej informácie kódovanej v mRNA? Ako fungovala marketingová manipulácia? A čo si milióny ľudí nechalo pichať do tela? Odpovede na tieto otázky stále chýbajú. Vo veľkom rozhovore pre protál Ereport sa niektoré z nich pokúsil zodpovedať MUDr. Juraj Mesík. 

Podľa MUDr. Mesíka nešlo o skutočné vakcíny. Nazvali ich tak iba z toho dôvodu, že ten názov fungoval ako dobrá marketingová manipulácia. "Skutočné vakcíny sú totiž hotové antigény (chemicky sú to látky bielkovinovej a sacharidovej povahy na povrchu patogénov), ktoré stimulujú imunitnú odpoveď, nie nukleové kyseliny," vysvetlil Dr. Mesik. A dodal, že celý experiment bude mať tragické následky, pretože ľudia prestávajú dôverovať skutočným vakcínam.

Niektorí mali podľa Mesíka šťastie, iní nie...

Vírusová mRNA podaná do tiel miliónov ľudí, ktorí uverili farmabiznisu, alebo sa dali zlomiť tvrdým nátlakom vlád kóduje podľa Mesíka vírusový S-proteín, ktorý je sám o sebe silne toxický.

"Bunky „očkovaných“ ho pritom vyrábajú na miestach po celom tele, v neznámych množstvách a nevedno ako dlho," vysvetlil Mesík.

"U niekoho bola produkcia S-proteínu mierna, lokalizovaná a krátkodobá – to sú tí, čo mali šťastie. Žiaľ, zatiaľ nepoznáme množstvo tých druhých. Tým sa pichnutá vírusová mRNA dostala krvným a lymfatickým obehom do buniek v rôznych častiach tela. Infikované bunky začali produkovať a vylučovať na svoj povrch veľké množstvo S-proteínu. Ten potom vyvolal imunitnú reakciu, teda miestny zápal. Pokiaľ ide o bunky srdcového svalu, ide o potenciálne smrteľný zápal myokardu, pokiaľ o iné časti tela, vzniká zápal tam. Súčasne dochádza k rozladeniu celého imunitného systému," dodal v rozhovore pre portál Ereport.

Dr. Lakota o medicínskych debi..ch, ktorí nás viedli do pekla a bude ešte horšie
Dr. Lakota sa stal v čase vypuknutia pandémie Covid 19 neželanou osobou. Dokonca bol zaradený k šíriteľom hoaxov. Dnes sa ukazuje, aj vďaka štúdie „Nadúmrtnosť na COVID-19 v kontexte rozhodnutí zdravotnej politiky 2020-2022,“ že mal v mnohom... Čítať ďalej
15 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ľudia vstúpili na tenký ľad...

Mesík poukazuje aj na riziko, že u niektorých očkovaných mohlo dôjsť aj prepisu vírusovej mRNA do ľudskej DNA.

Mesík je presvedčený, že ľudia, ktorí sa „nechali opichať,“ vstúpili na tenký ľad najväčšieho experimentu na ľuďoch v dejinách.

"Nezostáva nám než dúfať, že sa ten ľad pod mnohými nepreborí. Veľmi by som si to želal. Najmä vzhľadom na obrovské množstvo úplne zbytočne opichaných detí, mladých ľudí a ľudí stredného veku, pre ktorých covid nikdy nebol vážnym ohrozením zdravia a života," uviedol Mesík.

Odborníci si podľa neho všade vo svete začínajú všímať, že niečo sa deje. Nielen v Európe, ale aj v Amerike. Úrady v krajinách EÚ, UK, Austrálii, Novom Zelánde i v Kanade, zaznamenali výrazne vyšší počet úmrtí oproti minulosti. Databáza euromomo.eu vysokú nadmernú úmrtnosť v 27 krajinách Európy.

"Tá prekonala aj úmrtnosť počas masového zomierania na prelome rokov 2020/21 a priblížila sa ku katastrofe jari 2020. Mainstreamové médiá aj štátne úrady o tomto veľkom, v priamom prenose prebiehajúcom zomieraní po celej Európe a svete hlboko mlčia," poukazuje Dr. Mesík, ktorý je presvedčený, že toto veľké zomieranie časovo nadväzuje na masové „opichávanie“ ľudí preparátmi vírusovej mRNA.

Vakcína, ktorú plánujú ďalej ľuďom pichať je podľa neho toxická.  je podľa neho toxická, pretože kóduje vysoko toxický S-proteín. 

"Druhý problém dizajnu je, že ani výrobcovia týchto „vakcín“, ani lekári čo ich ľudom pichali, ani propagandisti a politici, čo ich ľuďom vnucovali, nemajú pod kontrolou koľko S-proteínu bunky v tele vyrobia. Kde všade v tele ho produkujú a ako dlho," tvrdí Dr. Mesík. Dokonca niektoré dáta podľa neho odhalili aj to, že niektoré šarže „vakcín“ boli toxickejšie ako iné.

"Chemické rozbory ukázali, že v smrtiacich šaržiach bola vyššia kontaminácia kratších úsekov vírusovej mRNA, čo zrejme zvýšilo ich toxicitu .Očividne pri nich zlyhala kontrola kvality výroby," vysvetľuje Mesík.

V rozhovore pre porál Ereport poukazuje Mesík aj na to, že na covid zomierali prakticky výlučne starí a starší ľudia a dnes nadmerne zomierajú všetky vekové skupiny, ako počas prvej aj druhej vlny covidu!

Profesor Krejčí: Nezodpovední vojnoví nadšenci z Prahy! Česko nikdy v dejinách vo vojne neobstálo
„Zase by sa objavili heslá typu ‚Všetko pre front', nehovoriac o tom, že pre ruské zbrane by Česko nepredstavovalo vzdialený tyl, ale hlbší front.“ Politológ profesor Oskar Krejčí analyzuje slová náčelníka generálneho štábu o prípadnej výberovej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Umieranie v priamom prenose...

Podľa Mesíka sa to deje často v priamom prenose! "Keď zomrie redaktor priamo v štúdiu, na ihrisku padne k zemi mladý športovec. Alebo sa to stane na pódiách spevákov," vysvetľuje. 

Dôrazne poukazuje aj na to, že hlboké mlčanie masmédií, ktoré robili agresívnu propagandu slobode v podobe vírusovej mRNA a cenzurovali varovania vedcov a lekárov, necháva u ľudí dojem, že sú to len ojedinelé prípady a nič vážne sa nedeje.

Mesík sa domnieva, že celý tragický experiment je výsledkom kombinácie arogancie a nevzdelanosti – vedcov, biznismenov, politikov, novinárov.“

"Je to ako s Černobyľom. Nepostavili ho, aby vybuchol. Ale vďaka arogancii a hlúposti vybuchol. Rovnako si nemyslím, že by pandémiu spustili Číňania programovo. Jednoducho, arogantní vedci sa hrali na bohov. Geneticky manipulovali koronavírusy až dovtedy, kým im jeden obzvlášť „dobrý“ niekedy na jeseň 2019 z laboratórií vo Wuhane neušiel na prechádzku po Zemi," dodal.

„K tomu treba prirátať hlbokú nevzdelanosť politikov a štátnych úradníkov, ktorí tieto experimenty umožnili. Pričom ich financovali z daní občanov," vysvetlil Dr. Mesík.

V rozhovore pre portál Ereport poukázal aj na prepojenia Pfizeru a Európskeho parlamentu. Vie si dokonca predstaviť, že napríklad v niektorých štátoch USA sa nájdu sudcovia, ktorí spustia vyšetrovanie udalostí rokov 2019-2022 a aj to, že niekde ich možno dotiahnu aj k trestnoprávnym dôsledkom. Či existujú takí nezávislí vyšetrovatelia a sudcovia aj v Európe si netrúfa odhadnúť?

Mesík je presvedčený, že farmabiznis bohatne. „Dobrovoľne nasilu“ sme sa podľa neho dostali k preparátom vírusovej mRNA prezlečených do obalu s nápisom „vakcína“.

"Toto nemusia riešiť vyšetrovatelia a sudcovia – môžu a musia to zmeniť politici, ktorých volíme,“ dodáva v závere rozhovoru pre portál Ereport, MUDr. Juraj Mesík.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik