Presleyovú (†54) pochovali v sarkofágu! Vedľa otca a syna
24 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Dcéru Elvisa Presleyho (†42) Lisu Máriu (†54) konečne po dňoch zdráhania uložili k poslednému odpočinku. Oneskorenie mala na svedomí výroba obrieho kamenného sarkofágu, v ktorom bola Lisa včera pochovaná v Gracelande.

@zdroj TASR

Telesné pozostatky Lisy Márie teraz spočívajú vedľa jej slávneho otca, kráľa rock and rollu, a jej syna Benjamina (†27), ktorý spáchal v roku 2020 samovraždu zastrelením. Neuspokojivým životom strápená Lisa zomrela po ťažkom srdcovom infarkte, ktorý utrpela vo svojom kalifornskom sídle v Calabasas.

O deti bude postarané

Medzitým sa už vyriešilo, kto sa postará o dve maloleté dcéry Lisy – dvojčatá Harper a Finley (14). Nebude to babička, slávna herečka Priscilla Presleyová (77, Dallas), ako sa pôvodne súdilo. Opatrovníkom bol ustanovený na žiadosť samotných detí ich otec a štvrtý manžel Lisy, gitarista Michael Lockwood (61). V budúcnosti by ich rád získal súdne do výhradnej starostlivosti. Jeho rozvod s Lisou bol síce búrlivý, ale hudobník si ide za svojím a chce dvojčatám ponúknuť plnohodnotný domov.

AKO JU NEPOZNÁME! Rozcitlivená Mária Kolíková (FOTO)
"Náš pes, keď sa narodil, bol jediný úplne iný. Menší, menej huňatý, hnedý a nie bieločierny ako jeho mama," napísala na sociálnej sieti Mária Kolíková, exministerka spravodlivosti. Takto ju verejnosť iba málo pozná. Rozcitlivela sa! Inakosť je... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!