AKO JU NEPOZNÁME! Rozcitlivená Mária Kolíková (FOTO)
22 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Náš pes, keď sa narodil, bol jediný úplne iný. Menší, menej huňatý, hnedý a nie bieločierny ako jeho mama," napísala na sociálnej sieti Mária Kolíková, exministerka spravodlivosti. Takto ju verejnosť iba málo pozná. Rozcitlivela sa!

Inakosť je soľ života, myslí si Mária Kolíková, exministerka spravodlivosti, ktorá opustila stranu Za ľudí a aktuálne je členkou poslaneckej strany Sloboda a Solidarita (SaS).

Kolíkovej pes je výnimočný

"Náš pes, keď sa narodil, bol jediný úplne iný. Menší, menej huňatý, hnedý a nie bieločierny ako jeho mama. Bol jedným z asi desiatok súrodencov, ktorý jediný sa nepodobal na svoju mamu, ovčiarskeho nádherného psa. Moja staršia dcéra ho videla deň po narodení, vybrala si ho pre jeho jedinečnosť, výnimočnosť, inakosť. Náš pes je výnimočný svojou oddanosťou, vernosťou,"  uviedla na sociálnej sieti,

"Inakosť je soľ krásneho života plného výnimočných zverov, rastlín, javov, ale aj ľudí. Každý sme výnimočný, máme právo na dôstojný život a je len na každom z nás, či tú výnimočnú krásu každého z nás chceme vidieť a či jej dáme naplno šancu, aby náš život bol krajším," dodala.

Či naozaj IBA na margo svojho psa, alebo to myslela inak, ostáva na posúdení čitateľa.

FOTO

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik