Hračkárstvo Dráčik: Referendum. Rozhodnutie o našej slobode
19 | 01 | 2023 I Eka Balašková

O pár dní bude rok, čo Dušan Viglaský na stránke svojho internetového obchodu Dráčik začal zverejňovať svoje banery. Začal pár nenápadnými vetami a dnes sú už pre mainstream nepohodlné.Ten aktuálny pozýva k hlasovaniu v referende.

Jeho názory si všimla aj iniciatíva Konšpirátori.sk. Tá ho na podnet jedného z redaktorov mainstreamového denníka zaradila na svoj bláznivý zoznam.

Vybavil redaktor SME

Iniciatíva Konšpirátori internetový obchod Dráčik na základe posudku, ktorý vypracoval publicista denníka SME Matúš Ritomský, zaradila na zoznam konšpiračných webov, čo môže, ale naopak nemusí samotnej sieti hračkárstva uškodiť.

Dráčik-a chcú zničiť!
Matúš Ritomský, redaktor denníka SME vypracoval posudok, na základe ktorého zaradili webstránku hračkárstva Dráčik, ku konšpirátorom. Majiteľ Dušan Víglaský zverejňuje na stránke Dráčik, ktorá je zároveň e-shopom dlhodobo svoj názor na situácie vo... Čítať ďalej
13 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

O čom to v sobotu bude?

"Referendum. Rozhodnutie o našej slobode. Sloboda spočíva v slobodnom prejave. Premyslím, rozhodnem sa a vykonám," píše na úvod Viglaský.

"Teraz máme príležitosť rozhodnúť o vplyve občanov na chod štátu tým, že budeme môcť vymeniť politikov, ktorí nekonajú v súlade s našou slobodnou vôľou a predstavou. Hlas ľudu, hlas boží. My Slováci, ako národ, ktorý má vlastný štát získame nástroj, ktorým môžeme ovplyvňovať náš osud," upozorňuje majiteľ Dráčika.

Máme veľkú výhodu

"Koľko ľudí na svete disponuje tým čo máme my? Vážime si to? Padlo nám to z neba. Nemusíme o slobodu bojovať v zákopoch a na barikádach so zbraňou v ruke," vysvetľuje Viglaský.

Naučíme sa chodiť?

"Na našej ceste je to len jeden krok, ale veľmi dôležitý . Máme možnosť, ktorá sa môže a nemusí opakovať. Ak aj neskôr príde, už budú podmienky iné. Skôr ťažšie ako ľahšie. Tých dôležitých krokov nás čaká ešte veľa, ale pre každého je najťažší ten prvý. Keď sa raz dieťa rozbehne, už ho nedobehnete. Stačí sa zdvihnúť, vykročiť a povedať: Chcem byť sám sebe pánom," uzatvára Viglaský.

dracik.sk | Výzva internetového hračkárstva na účasť v referende

Učme sa od detí

"Odporúčame cteným zákazníkom, aby navštevovali len tie stránky, tovary a texty, ktoré v nich nevyvolávajú nepríjemné pocity. Presne tak, ako to robia malé deti. Ak má dieťa záujem iba o bábiku, nebude si prezerať autíčka a naopak. Takže, ak sa dieťaťu niečo nepáči, alebo niečomu nerozumie, tak sa tým jednoducho nezaoberá," napísal na svojej stránke pred časom Viglaský.

Bývalý novinár Lintner: Nepredlžujte tú agóniu do septembra. Nebláznite!
Nepredlžujte tú agóniu do septembra. Nebláznite! Agónia sa v súvislosti s organizmom definuje ako prechod zo života do smrti. Citát Ľubomír Lintner. Predčasné parlamentné voľby by mohli byť 30. septembra. Tento termín si musia ešte prediskutovať... Čítať ďalej
18 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!