Jasnovidka Elvíra: Čo dobré nás čaká a na čo si treba dávať pozor?
02 | 01 | 2023 I Eka Balašková

Okrem kedysi veľmi populárnej Giny, či speváčky a lekárky Marcely Laiferovej, sa veštením budúcnosti zaoberá aj veštkyňa Elvíra. Tá Slovensku pre nadchádzajúci rok nepredpokladá veľa pozitívnych udalostí a Slovákov pobáda k zmene myslenia. Čo nás čaká v roku 2023?

Na zlé obdobie sa vraj vieme pripraviť a nesmieme sa nechať unášať "zlou" vlnou. Nebude zase úplne všetko negatívne a Elvíra prezradila aj príjemnú udalosť, ktorú predpovedajú aj šamani z Peru.

Kto vlastne je Elvíra

Sama o sebe tvrdí, že odmala bola "iná". Vyspelejšia. 

"Veštecké schopnosti mám po babičke, ktorá sa dožila 93 rokov. Keď som sa pozrela na človeka, muži, ženy aj deti, vycítila som z ich energií, čo sa bude diať. Tieto schopnosti mám od deviatich rokov, veštím od svojich 11 rokov a čím ďalej, tým viac sa mi vyvíjajú," vysvetľuje jasnovidka, ktorá budúcnosť vidí v kartách, káve, dlani, ale aj v písme. Navyše sa podľa vlastných slov venuje liečeniu z aury a navštevujú ju aj známe osobnosti.

The New York Times: Argentíne k víťazstvu na šampionáte pomohli čarodejnice
Americké noviny New York Times priniesli zaujímavú reportáž z prostredia argentínskych čarodejníc, ktoré po tisícoch „pomáhali“ argentínskemu národnému tímu získať titul majstra sveta vo futbale po 36 rokoch. Všetko sa začalo už prvým zápasom na... Čítať ďalej
29 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Covid síce odišiel, ale...

Elvíra upozorňuje, že nám okrem bežných chrípok hrozia rôzne iné infekcie, vírusy, na vzostupe budú podľa nej onkologické ochorenia.

"Ľudia musia byť stále opatrní, ja ich stále vyzývam, aby si na seba dávali pozor, aby sa nechovali ľahostajne," dvíha varovný prst jasnovidka z Bratislavy a zdôrazňuje nutnosť prevencie v každej oblasti medicíny.

"Je to taký začarovaný kruh a čím ďalej, tým je to horšie. Dlhé roky sa to zanedbávalo, veľmi ťažko sa to rieši. Ani platovo to nebude ružové - zdravotníci, ani učitelia spokojní nebudú," myslí si Elvíra.

Vojna na Ukrajine skončí

"Pred rokom v januári, tesne predtým, ako sa vojna začala, som bola na Ukrajine. Už vtedy som predpovedala, že bude vojna. Nad sebou som totiž videla kŕdeľ vrán, bolo to nesmierne nepríjemné, už som však vedela, čo sa udeje. Budúci rok to ešte potrvá, no táto vojna má do leta skončiť," prekvapuje jasnovidka, no jedným dychom dodáva, že na Slovensku sa vojny báť nemusíme. Nevyhneme sa však spoločenským nepokojom. 

"Politická situácia stabilná nie je, politici len nasľubujú, platy sa nezvyšujú, ľudia sú potom zúriví. A tento „trend“ pokračuje aj v novom roku, iné to ešte dlho nebude," varuje Elvíra.

Aké proroctvá zanechal svetu stredovek? Nepotešia vás!
Obrovské balvany sa objavili z vody, stredoveké proroctvá. Európania tento rok videli „hladné kamene“. V stredoveku boli predzvesťou sucha, ktoré sa v tých časoch považovalo za skutočný koniec sveta. Boli aj iné zlé znamenia. Dokonca aj kamene... Čítať ďalej
29 | 12 | 2022 | Milan Laca

Zlé trendy pokračujú

"Je to smutné, ale Slováci budú chudobnieť naďalej. A to prináša so sebou ďalšie veľké problémy, agresiu, hádky, konflikty v rodinách, neistá atmosféra vplýva negatívne na deti, zvyšuje sa počet samovrážd," vidí najbližší rok čierno Elvíra.

Vo svojej veštbe vidí aj predčasné voľby, no tie situáciu neupokoja. Hoci sa zmení vedenie, konflikty zostanú. Tvrdí však, že všetko môže zmeniť myslenie každého z nás. 

"Začať musíme od seba. Ak zmeníme k lepšiemu seba, zmenia sa aj situácie," vysvetľuje Elvíra. Preto si myslí, že by sme mali byť psychicky odolnejší a menej sa stresovať.

Kde je teda to pozitívum

"Treba myslieť pozitívne, v myšlienkach je naozaj sila, čo vysielate, to priťahujete. Buďme milší, pozitívnejší tolerantnejší, pomáhajme si, viac sa usmievajme – len toto dokáže pritiahnuť tú očakávanú zmenu. Pozitívne však je aj to, že vojna u našich susedov skončí do leta a u nás k nej nepríde," duplikuje Elvíra.

Zhoda so šamanmi z Peru

"Všetko sa upokojí. Bude pokoj, mier. Toto sme videli,“ povedal šaman Cleof Sedano. Podľa jeho predpovedí Moskva a Kyjev  podpíšu mierovú zmluvu do augusta 2023. Šamani okrem mierovej zmluvy predpovedali v novom roku aj prírodné katastrofy. 

Šaman Walter Alarcon predpovedal zemetrasenie v Severnej Amerike, ako aj „mnoho tragédií, väčšinou klimatických“. Obrad vítania nadchádzajúceho roku na vrchole kopca neďaleko Limy organizujú peruánski šamani každoročne koncom decembra.

Peruánski šamani predpovedajú mier
Reuters: Šamani v Peru predpovedajú koniec konfliktu na Ukrajine do augusta 2023. Konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou sa skončí v roku 2023, mierová zmluva bude podpísaná do konca leta. Takúto predpoveď urobila 28. decembra skupina šamanov a... Čítať ďalej
30 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME