Peruánski šamani predpovedajú mier
30 | 12 | 2022 I Milan Laca

Reuters: Šamani v Peru predpovedajú koniec konfliktu na Ukrajine do augusta 2023.


Konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou sa skončí v roku 2023, mierová zmluva bude podpísaná do konca leta. Takúto predpoveď urobila 28. decembra skupina šamanov a loečiteľov v Lime, hlavnom meste Peru, uvádza agentúra Reuters .

Obrad

Na vrchole kopca šamani privítali nadchádzajúci rok očistným ceremoniálom s použitím kvetov, kadidla, hada a fotografií ukrajinských a ruských prezidentov Volodymyra Zelenského a VVladimira Putina, píše agentúra .

Šaman lieči dymom

Mier

"Všetko sa upokojí. Bude pokoj, mier. Toto sme videli,“ povedal šaman Cleof Sedano. Podľa jeho predpovedí Moskva a Kyjev  podpíšu mierovú zmluvu do augusta 2023.

Zle bude v Amerike

Šamani okrem mierovej zmluvy predpovedali v novom roku aj prírodné katastrofy. Šaman Walter Alarcon predpovedal zemetrasenie v Severnej Amerike, ako aj „mnoho tragédií, väčšinou klimatických“. Takýto obrad organizujú peruánski šamani každoročne koncom decembra.

Desivá predpoveď Baby Vangy na rok 2023: Príde pomsta Slnka!
Napriek tomu, že bulharská veštkyňa Baba Vanga (†84) zomrela v roku 1996, dodnes sa každoročne objavujú predpovede, ktoré pred smrťou slepá žena vyriekla. Tá totiž tušila, ako sa bude svet vyvíjať až do roku 5079. Čo nás teda čaká v roku... Čítať ďalej
27 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!