J. Naď: Ministerstvo obrany čelí výraznému kybernetickému útoku
09 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Ministerstvo obrany (MO) SR čelí výraznému kybernetickému útoku. Šéf rezortu obrany Jaroslav Naď (OĽANO) to povedal v pléne Národnej rady SR počas piatkovej diskusie k návrhu na odvolanie vlády.

"MO SR je aktuálne pod výrazným kybernetickým útokom. Už sa k tomu prihlásil aj konkrétny útočník. Je to ruská skupina," zdôraznil minister.

Kybernetický útok vníma Naď ako reakciu na štvrtkovú (8. 12.) zahraničnú pracovnú cestu na Ukrajine, kde bol aj s ministrom hospodárstva Karlom Hirmanom a šéfom rezortu diplomacie Rastislavom Káčerom. "Asi si povedali, že naša cesta na Ukrajinu má byť nejakým spôsobom odmenená," podotkol Naď.

Známy režisér Oliver Stone ŠOKUJE: Vojnu na Ukrajine vyprovokovala Amerika
Známy americký režisér Oliver Stone poskytol rozhovor pre srbský denník Politika. Okrem iného v ňom uviedol: Zabudli ste na zverstvá na Donbase? Vojnu vyprovokovali Spojené štáty! Veci podľa neho nie sú len čierne alebo biele. „Spojené štáty... Čítať ďalej
09 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik