VIDEO NEVHODNÉ PRE SLABÉ POVAHY! Krokodíl stiahol ročné dieťa z lode a zožral ho!
03 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

K obrovskej tragedií došlo na malajzijskom polostrove Dent. Krokodíl schmatol ročného chlapčeka z malej lode a následne ho dohrýzol na smrť. Telo chlapčeka sa nenašlo!

Otec sa ročné dieťa zúfalo snažil zachrániť, ale nemal šancu!

Rybár s malým synom sa plavili v kanoe po rieke, kde sa keď na nich zaútočil zhruba 3,5 metra dlhý krokodíl. Vynoril sa zo zakalenej vody, schmatol dieťa do papule a roztrhal ho.

Otec Moherat (45) tiež utrpel vážne zranenia počas toho, ako sa snažil syna zachrániť.

"Obeť vytiahli z vody očití svedkovia, no utrpela ťažké poranenia hlavy a tela. Bol prevezený do nemocnice v Lahd Datu," uviedol podľa portálu Topky šéf miestnych záchranárov Sumoso Rashid, ktorí informovali, že telo chlapčeka sa doteraz nenašlo. 

VIDEO nevhodné pre slabé povahy!

Vláda si z miest a obcí urobila bankomat!
Vladá si z miest a obcí urobila bankomat, myslí si expert na samosprávu, Michal Kaliňák, Ústredný riaditeľ Kancelárie ZMOS. Dvíhanie daní, podľa neho spôsobí aj dvíhanie tlaku a a so samosprávou, podobne ako so štátom, to podľa neho nevyzerá vobec... Čítať ďalej
03 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik