TOTO DAŇOVÝCH POPLATNÍKOV ZABOLÍ! Rezort vnútra ide ROZHADZOVAŤ milióny
30 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Ministerstvo vnútra akoby nečelilo žiadnej z kríz, ktorej musia na Slovensku čeliť daňoví poplatníci. Plánuje míňať milióny a vypísalo súťaž! Nie, na hocičo!

Rezort vnútra vypísalo súťaž, ktorá je zverejnená na portáli josephine.proebiz.com.

Portál dlhodobo okrem iného poskytuje silnú technickú podporu verejným obstarávateľom obstarávateľom a účastníkom verejného obstarávania a znalostnú podporu administrátorom s presahom do procesných pravidiel VO. 

Predmetom zákazky je dodanie 4 ks automobilov typu sedan s balistickou ochranou, uvádza sa v oficiálnom popise súťaže na portáli josephine.proebiz.com.

Existuje iba jediné hodnotiace kritérium! Najnižšia cena! Hodnota zákazky je ale cez 2 milióny eur.

Potrebuje rezort vnútra míňať v hlbokej kríze 2 milióny eur na pancierované limuzíny? To bude asi otázka, ktorú si daňoví poplatníci budú klásť najčastejšie.

Uzávierka súťaže je stanovená na 23. decembra 2022, deň pred Vianocami.

Vzhľadom k hodnote zákazky a k termínu ukončenia súťaže by zákazka mala byť pod drobnohľadom. Zatiaľ všetci mlčia!

Niekto mal PRAVDU! NATO sa nezastaví!
Blinken povedal, že NATO zvýši svoju prítomnosť „od Čierneho po Baltské more“. Severoatlantická aliancia zvýši svoju prítomnosť „od Čierneho po Baltské more“. Na tlačovej konferencii v Bukurešti to povedal americký minister zahraničných vecí... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik