Šokujúce vyjadrenie Medvedeva: Amerika sa k Európe správa ako k št...e pri ceste
29 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Ruský politik Dimitriy Medvedev sa na sociálnej sieti Telegram rozpísal o sankčnej politike a ekonomike. V príspevku, ktorý zverejnil sa vyjadril až šokujúco, keď tvrdil, že Amerika sa správa k Európe, ako k šte..e pri ceste.

Dimitriy Medvedev vo svojom najnovšom príspevku podľa maďarského portálu Mandiner rozoberá ekonomické vyhliadky západného sveta, pričom porovnáva vzťah medzi Európou a Amerikou k manželstvu plného násilia.

Ako píše, Amerika v dôsledku vojny klamala Európe. Podľa Medvedeva nemá v úmysle deliť sa o zisky, skôr „...starnúcemu manželovi berie do posledného haliera a jeho názor neberie do úvahy“.

Američania sa podľa Medvedeva snažia zaujať aj európske firmy a povzbudiť spotrebiteľov, aby kupovali americké produkty.

„Kvôli sankciám vidia európske spoločnosti čoraz menšiu šancu pôsobiť vo vlastnej krajine. Ruský trh je uzavretý a čínsky má svoje produkty,“ uzatvára politik.

"Európa je považovaná za samozrejmosť. Správajú sa k nej ako k šte..e na kraji cesty," uzatvára Medvedev.

Svoj príspevok zakončil slovami: „...samozrejme, takéto nečestné vzťahy sa dajú rozpustiť, ale európske krajiny už na to nemajú silu. Na to im došiel testosterón.“

Nemecká vláda počas energetickej krízy SPRAVILA ZLE VŠETKO! Tvrdí poslanec
Poslanec Európskeho parlamentu (MEP) uviedol, že zatiaľ čo niektoré problémy sú zdedené z éry Angely Merkelovej, nemecká vláda pod vedením kancelára Olafa Scholza počas energetickej krízy zle naložila „so všetkým“, čo malo za následok ekonomickú... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik