REPUBLIKA podáva trestné oznámenie! IDE vraj O VEĽKÝ PRÚSER!
21 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Podali sme trestné oznámenie," informuje na sociálnej sieti líder hnutia REPUBLIKA, Milan Uhrík. Trestné oznámenie bolo podané na Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky. Uhrík tvrdí, že ide o prúser a poukazuje na veľký progresívny tunel!

Ondrej Lunter, predseda Banskobystrického kraja, mal podľa Milan Uhríka, z krajských peňazí objednať poradenstvo za 280 eur/hod. u bratislavskej firmy, ktorá, ako uvádza Uhrík, zastupuje aj Zuzanu Čaputovú, prezidentku Slovenskej republiky.

"Celkovo Lunterovci odliali z rozpočtu kraja na nejaké neurčité "právne poradenstvo" až 1,25 milióna eur. Externé poradenstvo za veci, ktoré malo mať na starosti ich 7 členné právne oddelenie na úrade," tvrdí Uhrík.

Státisíce eur mali podľa neho vyplatiť zvláštnym firmám prostredníctvom 30 zmlúv, ktoré boli podľa Uhríka uzatvorené bez verejného obstarávania, evidentne v rozpore so zákonom aj s vyhláškami...

"Keď náš kandidát na predsedu BBSK Miroslav Suja vytiahol tieto zmluvy na mladého Luntera v predvolebnej debate, tak ten len koktal a pozeral do zeme. Vedia, že je to prúser! Veľký progresívny tunel!" Zdôrazňuje v príspevku na sociálnej sieti, predseda hnutia Republika.

"Preto sme dnes podali na Generálnu prokuratúru trestné oznámenie na vedenie BBSK. Sme tvrdou a odhodlanou opozíciou, ktorá stráži Vaše peniaze," informuje.

Šokujúci prípad z Ukrajiny! Video nevhodné pre slabé povahy! Tvrdenia Rusov a Ukrajincov!
O šokujúcom prípade z Ukrajiny informovali mnohé média pred niekoľkými dňami. Ukrajinci zabili takmer tucet ruských vojnových zajatcov. O celom incidente dodnes koluje sieťami video. Zajatci mali byť popravení, Rusi sa obrátili na OSN. Ukrajinský... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová
?session=true

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik