Dr. Bukovský varuje: To, čo hovorím roky, platí dnes dvojnásobne
13 | 11 | 2022 I Eka Balašková

MUDr. Igor Bukovský sa v ostatných dvoch rokoch prezentoval, ako "protisystémový" lekár, jeho neprajníci sa ho snažili degradovať na akéhosi výživového poradcu. Je pravdou, že pred pandémiou bol "mediálnou hviezdou" práve vďaka svojim radám.

Rady Dr. Bukovského sa týkali hlavne stravovacích návykov a fungovania tráviacej sústavy. Potom však prišiel Covid 19 a pred Bukovským sa zavreli dvere mainstreamu. To, čo píše aktuálne, sa politikom a ich prisluhovačom tiež nebude páčiť.

Slovensko, ako obeť

"Zbohom v lepších časoch, Slovensko! Slovensko sa nateraz stalo obeťou bezcharakterných politikov, machiavelistických médií a dekadentnej zábavy. A hlavne je obeťou svojej vlastnej lenivosti, zbabelosti a ľahostajnosti ku skutočným hodnotám," nešetrí náš národ Dr. Bukovský.

Tak nám treba?

"Máme to, čo sme im dovolili. Zdravie aj tak ostáva skutočnou trvalou hodnotou. Slovenské zdravotníctvo je však po desaťročiach drancovania v takom stave, že moje varovanie platí dnes ešte viac ako keď som začínal o tom hovoriť pred vyše 30 rokmi: „Urobte všetko pre to, aby ste sa nedostali do nemocnice!“," pripomína Bukovský svoje varovanie, ktoré je žiaľ aktuálnejšie, ako kedykoľvek v minulosti.

Nemocnice bijú na poplach: Čas sa kráti
Viac, ako 2000 lekárom beží výpovedná lehota. Tá uplynie o tri týždne a ak sa lekári s ministerstvom nedohodnú, lekári reálne odídu. Nemocnice však musia fungovať ďalej a tak už teraz plánujú služby a varujú, že bez anesteziologov budú schopné... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik