Nehoda ďalšieho autobusu. Je na čase zvykať si na nepriaznivé počasie (FOTO)
04 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Posledný pracovný deň tohto týždňa sa pri Komárne niesol v znamení tragickej nehody autobusu. V priebehu pár dní už druhej.

Záchranné zložky mierili k Chotínu

 "Pri nehode došlo k zrážke osobného motorového vozidla s autobusom, v ktorom sa viezol vodič a jedna cestujúca. Vodič osobného vozidla aj napriek veľkej snahe záchranárov na mieste svojim zraneniam podľahol," uviedli komárňanskí hasiči.

Nehoda sa stala na ceste II. triedy medzi obcami Svätý Peter a Chotín okolo pol deviatej, informujú Topky.sk. Osoby z autobusu vyviazli bez zranení.

Zdroj: FB HaZZ Komárno
FB HaZZ Komárno

Cesta už je sprejazdnená

Na miesto nehody prišli hasiči z Komárna, Kolárova a Nitry. Tí na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a uzavretú vozovku už sprejazdnili.

Príčiny dosieľ nie sú zistené

"Aj napriek snahe záchranárov sa však muža zo Škody Fabie nepodarilo oživiť. V autobuse sa okrem vodiča viezla jedna osoba, ktorí neutrpeli žiadne zranenia. Dychová skúška u vodiča autobusu bola negatívna a u nebohého bude prípadné požitie alkoholu zisťované pri pitve," informovali policajti. 

BRIEF: Pri Dolnom Bare havaroval autobus, hlásia najmenej deväť zranených
Pri Dolnom Bare v okrese Dunajská Streda havaroval autobus. Najmenej deväť ľudí sa pri nehode zranilo. V autobuse sa viezlo asi 50 cestujúcich. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Katarína... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Vodič z povolania nemá liek, ale...

"Šoféri si musia zvyknúť, že už nie je 25°C, že je mokrá a teda klzká vozovka. "Tehla na pedál" sa nevypláca, zvlášť v takomto počasí, ako máme dnes je dôležité, aby sa vodiči z domu vydali o pár minút skôr, aby neriskovali, že nedôjdu do cieľa," radí vodič, ktorý dlhé roky brázdil európske cesty.

Zdroj: FB HaZZ Komárno
FB HaZZ Komárno

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik