Ako v Afrike! Policajti zadržali pri Nitre ďalšiu skupinu migrantov
03 | 11 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Policajti počas nočnej služby po naháňačke zadržali pri Nitre ďalšiu skupinu migrantov. Približne o štvrtej hodine ráno chceli policajti z Vrábeľ zastaviť a skontrolovať vozidlo Volkswagen Sharan. Vodič na znamenia nereagoval a unikal pred policajnou hliadkou smerom na Nitru, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Na kruhovom objazde pred Nitrou zablokovali príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky vjazd a rozložili zastavovací pás, cez ktorý unikajúci vodič prešiel. Ten však aj napriek prepichnutým pneumatikám vyšiel na rýchlostnú cestu R1 do pripájacieho pruhu, v ktorom zostal stáť.

V aute sa spolu s 20-ročným prevádzačom viezlo 16 migrantov, z toho tri deti. Na mieste sa nikto nezranil. Prípad na mieste prevzala vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Nitrianski policajti zadržali na rýchlostnej ceste R1 takmer stovku migrantov
Nitrianski policajti zadržali v stredu na rýchlostnej ceste R1 takmer stovku migrantov. Vyplýva to z vyjadrení polície. V ranných hodinách zastavovali diaľniční policajti dodávku, ktorej vodič na ich znamenia nereagoval a pokračoval v jazde.... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik