Blahu atakoval vedúci predajne! Ľavičiarske peniaze nie sú slniečkárom dosť dobré?
21 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Ľuboš Blaha (Smer-SD) ostal šokovaný správaním vedúceho petržalskej predajne, kde si chcel aj s dcérou, cestou zo školy, nakúpiť.

Také bežné popoludnie

"Zašiel som do Petržalskej tržnice, chodievam tam rád, porozprávam sa vždy s pánom, čo tam predáva Nota Bene, je múdry a rozhľadený, dokonca číta aj moje knihy. Na ulici dnes stretneš sčítanejších a vzdelanejších ľudí, než v korporátnych médiách, ale to žiaľ asi patrí ku kapitalizmu. Do Petržalskej tržnice som vždy chodieval s radosťou, sú tam slovenské potraviny a hovorím si - radšej dám Slovákom ako zahraničným reťazcom," nezaprie sa lokálpatriot.

Krúpa obvinil Fica zo šírenia poplašnej správy!
Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere piatkového rokovania venovali dvom návrhom uznesení z dielne Smeru-SD. Prvé sa týka "mierovej stratégie" riešenia vojny na Ukrajine, druhé hovorí o bojaschopnosti Ozbrojených síl (OS) SR. Poslanci... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Až kým...

"Dnes však odrazu okolo mňa v predajni prejde arogantný chlapík a zručí: "Pcha, vy sa nebojíte chodiť po obchodoch?!" A uteká preč. S úsmevom odpoviem, že nie. A idem ďalej. Potok kuknem dolu a tam vystrašená malá - že prečo sa máme báť. A už stíska ruku. Hovorím si - no super, že si nejaký magor potrebuje liečiť komplexy pred deťmi. Ale potom pozriem bližšie a chlapík nie je žiaden neznámy zákazník. On je navlečený v uniforme Kraja a je tam dokonca vedúci. Keď sa chcem sťažovať, odbije ma a ujde. Aj so svojím kolegom. To som ešte nevidel - vedúci predajne politicky hejtuje svojich zákazníkov. Pred malými deťmi. A potom, že kto tu šíri nenávisť," rozhorčuje sa poslanec.

A sme pri novinároch

"Čudujete sa? Otvoríte SME a valí sa na vás nenávisť voči Ficovi a Blahovi. Otvoríte Denník N a tam Kiska vyplakáva, že za všetko zlo môžu "Blahovci", "Chmelárovci" či "Čarnogurskovci" (citujem). V telke Naď po vražde na Zámockej vykrikoval, že je to kvôli nenávisti, ktorú šíri Blaha. Jemu reálne preskakuje. Od rána do večera z nás vláda robí "ruských agentov" a "nepriateľov štátu ". V médiách sa pravidelne opakuje hoax, že som burcoval ľudí v Nitre, aby vulgárne nadávali Čaputovej. Všetko samé lži, ale toto je práca vlády a liberálnych médií - rozsievať nenávisť, šíriť klamstvá a robiť z nás terč," myslí si podpredseda Smeru. 

Komunálne a krajské voľby: TIS dozerá na transparentnosť
Do komunálnych a župných volieb ostáva ešte týždeň. Na financovanie kampane jednotlivých kandidátov dohliada aj nezisková organizácia Transparency International Slovensko (TIS). Z Facebooku sa vám zatočí hlava TIS zisťovala údaje z knižnice... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Kto je teda proti nim?

"A potom pomätení slniečkari na vedúcich pozíciách dakde pri regáloch v obchode ucítia potrebu oboriť sa na vás pred vaším dieťaťom. Sem to dohnali. A potom sami plačú, že to my sme tí zlí a oni sú stelesnením lásky a dobroty. Ešte nikdy som nenarazil na bežnú predavačku či robotníka, ktorý by bol proti nám - naopak, chudobní ľudia nám držia palce. Ale akonáhle narazíte na vedúceho, ktorý sa cíti ako hrdý liberál, lebo sa pasuje na vyššiu vrstvu a môže šikanovať svojich podriadených, tak môžete očakávať takéto zlostné reakcie - už je predsa boss, a tak číta Smečko a N-ko a nenávidí "hnusných" Smerákov," vysvetľuje Blaha klišé.

Do tohto obchodu "Smeráci" nepatria

"Takto to chodí vo svete liberálnych slušnoľudí. Sto kilo komplexov a dve tony nenávisti. Fajn, ale pýtam sa, prečo by sme mali ešte chodiť do Kraja, keď vedúci predajne odkazuje, že tam voličov Smeru nechce? Milí priatelia, prepáčte, ale ja do obchodu chodím nakupovať, nie riešiť politiku. A vyprosujem si, aby ma tam vedúci predajne obťažoval svojim politickým hejtom. Takto sa k zákazníkom nespráva. Najmä nie v prítomnosti detí. Idem si pozrieť, kto vlastní Kraj. A očakávam ospravedlnenie. Inak už do Kraja nevkročím a neodporúčam to nikomu s ľavicovými názormi - keď nás tam nechcú, pôjdeme ku konkurencii. Ja sa len tak zamýšľam, kam až sú schopní bratislavskí slniečkari zájsť so svojou nenávisťou..." uzatvára Blaha.

Hlas ľudu:... lebo všetci, ktorí meč berú, mečom zahynú
Lucia Nicholsonová vo svojom statuse upozornila na komentár, ktorý jej napísal otec mladého vraha. A boli tu aj iné odkazy. Odkazy plné nenávisti, poníženia a vulgárnych slov. Ako inak, mimo témy. Tu je zopár z nich: -Nezvyknem sa škaredo... Čítať ďalej
21 | 10 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik