Priznal to aj Alojz Hlina: Matovič je zákerný cynik
18 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Po tom, čo boli zavraždení dvaja mladí ľudia z LGBT+ komunity, Igor Matovič podľa Alojza Hlinu (Umiernení) neváha zneužiť aj ich smrť na svoje politické účely.

Nie je to po prvý krát

️"Matovič s veľkým talentom sobášneho podvodníka vyhliadnuť si obeť presne vedel, že vražda Jána a Martiny mu vie "urobiť voľby", preto sa obtočil ako had okolo pani Kušnírovej. Tak ako si fotku oboch mladých ľudí dal na profilovku v online priestore, tak si "profilovku" urobil z trúchliacej matky v reálnom priestore," pripomína Hlina Matovičove schopnosti.

Neštíti sa ničoho

"Teraz rovnako vie, že smrť Matúša H. a Juraja V. z LGBTI menšiny je pre neho šanca, ako fixovať niektoré hlasy v smutnom slovensko-karpatskom konzervatívnom priestore. A cynicky to aj urobí. Bude loviť aj v tých najmútnejších vodách rozvírených sedimentov našej spoločnosti," myslí si Alojz Hlina, ktorý Matoviča pozná ešte zo začiatkov ich spoločnej politickej kariéry.

List na rozlúčku: "Prosím nesmúťte"
"Prichádza čas, vykročím vpred von z dverí bytu a zaútočím na nepriateľa všetkým, čo mám," tak sa začína list na rozlúčku, ktorý napísal 19-ročný vrah, ktorý strieľal na Zámockej. List, ktorý adresoval rodičom, sestre a neznámej žene, svojim... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Bude?

"Matovič je dostatočne zákerný a cynický človek, ktorý však, žiaľ, u nás dokázal oklamať dosť ľudí na veľmi dlhý čas. On iný nebude, len sa pýtam: a čo všetci tí, ktorí sú okolo neho? To naozaj nemajú ani štipku hrdosti? To hodnota ich ľudského charakteru ukrytá je v tých pos..atých peniazoch za plat poslanca?" Nevyberá slovník Hlina.

Nie je tým ľuďom hanba?

"V nedeľu večer, keď je na internete najväčší traffic, potreboval Matovič rozohrať svoju nechutnú hru o konzervatívneho voliča. Urobiť zo seba okrem iného aj vzor manželských cností. Lebo to časť konzervatívcov, ktorých neobslúži Kollár so svojim cnostným životom karpatského konzervatívca potrebuje. Príbehy zlých ľudí tváriacich sa cnostne," rozčuľuje sa ďalej Hlina.

Na Slovensku došlo k spáchaniu obzvlášť závažného zločinu teroristického útoku
Prípad tragickej streľby na Zámockej ulici v Bratislave, ktorý si vyžiadal dve obete, prekvalifikovali na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa Generálnej prokuratúry (GP) SR Jana... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

V širších súvislostiach

"Keď si narušený, nikoho nezaujímajúci človek chce vynútiť pozornosť, zoberie zbraň. Keď si problémový človek s vplyvom chce vynútiť pozornosť, čo urobí? Začne zneužívať svoj vplyv. My sme takémuto človeku dali do rúk náš štátny rozpočet. Považujem to za ohrozenie národno-štátnych záujmov Slovenska," poukazuje Hlina. 

Hlinovo varovanie

"A dajme pozor, keď Matovičovi zoberieme vplyv, začne byť rizikový, hlavne pre niektorých ľudí. Jeho nenávisť je nekončiaca. Toto riziko je vysoké pre niektorých ľudí, ale riziko, že mu necháme štátny rozpočet je pre našu spoločnosť väčšie," uzatvára Hlina.

Róbert Švec reaguje na nechutný mediálny nátlak po vražde dvoch mladých ľudí a VYZÝVA poslancov, aby...
Róbert Švec reaguje na nechutný mediálny nátlak po vražde dvoch mladých ľudí a VYZÝVA poslancov, aby... Médiá informujú, píše vo svojom stanovisku pre Hlavný denník autor článku Róbert Švec, politológ a predseda Slovenského Hnutia Obrody. Po... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Stručne, no sebe vlastne

V čase, keď by sa v spoločnosti žiadalo skôr "schladenie vášní", Igor Matovič na Facebook pridal tento post: 

A ľudia v diskusii mu nič nedarovali

"Ešteže nereprezentujete všetkých hetero bielych mužov, ale len seba a svoju stranu, inak by táto krajina bola už fakt na zúfanie. Och pockat, vy ste boli premiér a ste minister financií, táto krajina je na zúfanie," píše Veronika Pizano.

"Človek si myslí, že Vaše dno narcizizmu, sebastrednosti a trápnosti sa nedá donekonečna prerážať, ale ako vidno aj z tohto príspevku, dá sa. Asi máte už úplne pokazený, ten kompas.." Dodáva Michal Karako.

Vážne priznanie Igora Matoviča, vyvolalo vážne rozporuplné reakcie
Sexuálna orientácia a prihlásenie sa k nej je to, čo momentálne rezonuje vo verejnom priestore, ktorý v tomto smere rozhýbala úkladná vražda dvoch mladých mužov v Bratislave. Priznanie zverejnil aj Igor Matovič (OĽaNO), minister financií. Reakcie... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik