Národný beh Devín – Bratislava si vyžiada dočasné zmeny v MHD
08 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Národný beh Devín – Bratislava, ktorého 74. ročník sa bude v hlavnom meste konať v nedeľu (9. 10.), si vyžiada aj dočasné zmeny v mestskej hromadnej doprave (MHD). Odklon premávky sa dotkne niektorých autobusových a električkových liniek.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na sociálnej sieti.

"V čase od 7.30 do 13.00 h odkloníme premávku MHD na nábreží Dunaja, v úseku Devín – Devínska cesta – Botanická – Nábrežie arm. gen. L. Svobodu – Rázusovo nábrežie – Vajanského nábrežie," približuje mestský dopravca.

Dočasné zmeny sa dotknú električkových liniek 1 a 4 a autobusových liniek 29, 30, 32, 37, 39, 50 a 70. Ich dočasné náhradné trasy sú zverejnené na webovej stránke www.dpb.sk.

Účastníkov behu dopravia do Devína špeciálne označené autobusy z Vajanského nábrežia a hlavnej stanice. Medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou bude zabezpečená kyvadlová autobusová doprava.

Ľuboš Blaha podáva trestné oznámenie na Jaroslava Naďa
Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR, podáva trestbé oznámenie na Jaroslava Naďa (OĽaNO), ministra obrany za schvaľovanie terorizmu. Ľuboš Blaha, na sociálnej sieti Telegram zverenil dôvody, kvôli ktorým podáva na ministra obrany Jaroslava Naďa... Čítať ďalej
08 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik