Melicher ponúka dôkazy: Opozícia, ako lovná zver
09 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Mojím úmyslom teraz nie je jatriť rany. Chcem len poukázať na podivuhodný dvojaký meter v slovenskej spoločnosti a na to, že vláda a OČTK zrejme skutočne poľujú na opozíciu nad rámec zákonnosti, tvrdí Igor Melicher (Smer-SD).

Za pravdu "do basy"

"Robert Fico je OČTK obvinený z toho, že hovoril na tlačovej konferencii pravdu o podvodoch Kisku a Matoviča. Tesne po vznesení obvinenia sa prokurátor ponáhľal do parlamentu odniesť návrh, aby mohli Fica väzobne stíhať za to, že verejne hovoril pravdu o podvodoch mocných," píše Igor Melicher z mladej sociálnej demokracie.

Čo povedal vodič Dědeček pred súdom
Natália, Marek, Broňa, Richard, Sasha. To sú mená obetí šialenej jazdy bývalého generálneho sekretára Deaflympijského výboru Slovenska, Dušana Dědečeka. Ten sa vo štvrtok postavil pred súd a vo výpovedi pred súdom uviedol okrem iného aj to, že chce... Čítať ďalej
07 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Za autonehodu s piatimi obeťami sloboda

"Na druhej strane je Dušan Dědeček, ktorý opitý usmrtil 5 ľudí autom na zastávke MHD v Bratislave. Dědeček je tiež pochopiteľne obvinený, ale bude stíhaný na slobode až do presne neurčeného momentu, kedy súd rozhodne o jeho vine či nevine," uvádza iný príklad Melicher.

"Tak si to teda zhrňme Človek, ktorý zabije 5 ľudí bude stíhaný na slobode. Človek, ktorý verejne povedal pravdu o podvodoch mocných dostal okamžitý návrh na väzobné stíhanie," rekapituluje Melicher. 

Dôkaz nečestnosti

"Čo má toto vlastne znamenať? Nech mi už nikto nehovorí, že na Slovensku neprebiehajú politické procesy a že tu majú OČTK rozviazané ruky, či podobné nezmysly. Pretože tento prípad, akokoľvek je tragický, len dokazuje, že sa tu zo strany mocných nečestným spôsobom poľuje na predstaviteľov opozície," uzatvára Melicher. 

Ten na sociálnej sieti reaguje na štvrtkové udalosti na súde okolo Dušana Dědečka, ktorý z nedele na pondelok opitý v šialenej rýchlosti na frekventovanej zastávke v centre Bratislavy autom zabil päť študentov.

Dušan Dědeček ide na slobodu(VIDEO)
Obvinený Dušan Dědeček, ktorý v opitosti spôsobil víkendovú tragickú dopravnú nehodu v centre Bratislavy s piatimi obeťami, bude stíhaný na slobode. Vo štvrtok večer ho prepustil zo zadržania sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Bratislava I.... Čítať ďalej
06 | 10 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik