Spomeňte si na opitého sudcu Hrubalu za volantom, pripomína politikom Fico
04 | 10 | 2022 I Tibor Malý

Strašná nehoda, ktorú v Bratislave v nedeľu neskoro večer spôsobil opitý vodič, otriasla celým Slovenskom. Nezmyselná smrť piatich mladých ľudí je niečo, na čo zareagovali aj naši politici. Zaradil sa medzi nich aj šéf Smeru-SD Robert Fico, ktorý v statuse súčasným koaličníkom niečo pripomína.

Opitý vodič, ktorý nezmyselne zmaril päť mladých ľudských životov, má byť generálny sekretár Deaflympijského výboru Slovenska Dušan Dědeček, ktorému policajti namerali po nehode viac ako 1,6 promile alkoholu. V aute s ním navyše sedel podobne opitý jeho syn, ktorý vo výbore robí kontrolóra. Ako vidieť, svojho opitého otca skontrolovať, aby nesadal za volant, nedokázal. Robert Fico sa však „trúchliacich“ vládnucich politikov nekompromisne pýta – Máte krátku pamäť?

Túto tragédiu vládni predstavitelia politicky zneužívajú

„Tragédia zo včerajška musela pohnúť každým. Aj ja som na tej zastávke ako študent pravidelne v nedeľu večer stával so všetkými radosťami a túžbami mladého človeka. Som ale vytočený, keď vidím ako túto tragédiu vládni predstavitelia politicky zneužívajú,“ píše v úvode šéf Smeru-SD, ktorý následne koaličným politikom pripomína jednu zásadnú vec.

Tragédia v Bratislave: K študentom z UK aj STU pribudla piata obeť
Medzi obeťami tragickej nehody na bratislavskej zastávke Zochova boli študentka a študent Univerzity Komenského (UK) v Bratislave. Univerzita o tom informovala na sociálnej sieti. "Dnes smútime. Je hrozné, koľko bolesti dokáže spôsobiť arogancia a... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

„Bola to táto vláda, ktorá v auguste 2020 vymenovala cez ministerku Kolíkovú za predsedu Špecializovaného trestného súdu J. Hrubalu. Všetci pritom vedeli, že Hrubala ako sudca prišiel v roku 2001 o vodičský preukaz za jazdu pod vplyvom alkoholu, a ktorý v roku 2005 ako účastník dopravnej nehody odmietol dychovú skúšku aj odber krvi. Tak sa trochu nad sebou zamyslite,“ zakončil Robert Fico svoj status.

Nevhodné pre maloletých divákov! Nehodu zachytila kamera (VIDEO)
Celé Slovensko žije tragédiou, ktorá sa stala v nedeľu neskoro večer v centre Bratislavy. Samuel Migaľ z TV JOJ priniesol na sociálnej sieti video z osudného okamžiku, pri ktorom vyhasli životy. "Nehodu na zastávke zachytila bezpečnostná kamera!"... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Verejnosť bude určite netrpezlivo čakať, ako tento tragický prípad dopadne a s akým trestom Dušan Dědeček skončí. A to aj preto, že opitý funkcionár sa policajtom aj záchranárom po nehode vyhrážal, že ON „je niekto“ a za to, ako sa k nemu správajú ich vyzlečie z uniformy.