Tragický osud si ich našiel v aute (FOTOGALÉRIA)
01 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Len nedávno vyhasol po autonehode život herečky Anne Heche. Nebola však jediná, koho si osud našiel práve v "štvorkolesovom tátošovi". Tieto celebrity si pamätáme.

Kňažná Grace

15. septembra uplynulo 40 rokov odo dňa, kedy svet zastihla správa o autonehode kabrioletu, v ktorom sa viezla hollywoodska herečka a monacká kňažná Grace Kellyová. Auto, v ktorom sa viezla aj s dcérou Stéphanie, ktorá nehodu prežila, sa zrútilo do priepasti.

Lady Diana

Správa o jej smrti na ceste Parížom, šokovala svet v auguste v roku 1997. Keďže bola členkou britskej kráľovskej rodiny a aj po rozvode s princom Charlesom bola na každom kroku prenasledovaná paparazzami, dlho sa špekulovalo, že za nehodou auta, v ktorom sedela, môže práve ich prenasledovanie. Vyšetrovanie nakoniec zistilo, že šofér, ktorý auto viedol, mal v krvi okrem alkoholu aj omamné látky.

Zachránil Matoviča pred odvolávaním: Po kolapse v parlamente je poslanec na JISke
Meno 78-ročného poslanca Jána Kerekrétiho pozná Slovensko od štvrtka. V ten deň mali odvolávať ministra financií, no nestalo sa tak. Ján Kerekréti (OĽaNO) skolaboval a priamo v rokovacej sále sa ho ujala záchraka. Problémy mal dlhšie „Poslanec... Čítať ďalej
01 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Ľubomír Karásek

Pamätáme si ho ako moderátora Televíznych novín Markízy. Prvá vážna nehoda sa Karáskovi stala vo februári 2005 medzi Sencom a Trnavou. Na diaľnici vtedy v plnej rýchlosti narazil do betónových zátarás. Musel sa odznova učiť rozprávať, čítať i písať. Odvtedy bývalý moderátor havaroval niekoľkokrát. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.

Anne Hecheová
Anne Hecheová
Zdroj: FB/Anne Heche
Kňažná Grace
Kňažná Grace
FB Grace Kelly
Princezná Diana / Facebook (Lady Diana)
Anne Hecheová
Kňažná Grace